כרוב זנגביל מוקרם וכרוב
כרוב מוקרם זנגביל וכרוב נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך מלח, שמנת כבדה, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: שיטאקה ג'ינג'י ומרק כרוב עם Edamame, כרוב מוקרם, ו מוקרם כרוב מוקרם.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח את המים.
מוסיפים את עלי הכרוב ומבשלים עד למכרז, כ 6 דקות.
לנקז ולתת מגניב, ואז לחתוך גס.
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 7 דקות.
מוסיפים את הכרוב, זנגביל וכורכום ומתבלים במלח. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא נבול, על 5 דקות.
מוסיפים את הקרם, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הקרם התעבה, כ 8 דקות. מערבבים את הכרוב, מתבלים במלח ומבשלים 3 דקות, ערבוב כמה פעמים.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה. להביא לרתוח ולהגיש.