כרוב ירוק וצנון סלט כרוב פריך
כרוב ירוק וצנון כרוב עם בצלים פריכים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, צנוניות, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כרוב ירוק וצנון סלט כרוב פריך, כרוב ירוק וצנון סלט כרוב פריך, ו סלט תרד צנון עם צ'ילי פריך ופפיטס.
הוראות
לבשל שאלוט ושמן בסיר קטן חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם זהובים, 8-10 דקות.באמצעות כפית מחוררת, להעביר שאלוט לצלחת נייר מצופה מגבת; העונה עם מלח.
להעביר שמן לקערה קטנה ולתת מגניב.
מערבבים כרוב ירוק, צנוניות, וinegar בקערה גדולה; העונה עם מלח ופלפל.
טפטוף עם שמן שאלוט ו tossto מעיל. למעלה עם שאלוט פריכים.
לעשות קדימה: שאלוט פריך יכול להיותמעשה 2 שעות קדימה. חנות שאלוט ו oilseparately בטמפרטורת החדר.
למנה: 220 קלוריות, 21 גרם שומן, 3 g סיבים