קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות80
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב ירוק שעועית לבנה Gratin

כרוב ירוק שעועית לבנה Gratin
גשו לסופר וקנו שיני שום, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק גראטן, כרוב וכרוב ירוק Gratin, ו מרק שעועית וקולר לבן.

הוראות

1
בסיר גדול, לכסות את הכרוב עם מים מלוחים, ואז לחמם ומרתיחים עד במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים היטב וחותכים לחתיכות קטנות. תניח בצד.
3
מחממים את התנור ל 475ºF. לשפשף במרץ את החלק הפנימי של צלחת 10 או 12 אינץ ' עם שום כתוש. השליכו את השום המרוסק והניחו את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
חום 2 כפות שמן במחבת sauté גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיפים את כרוב הירוקים, מערבבים למעיל, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
8
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מערבבים את השעועית, בשר, 2 כפות של פרמזן-רג ' יאנו, 1 כף שמן, רוזמרין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
הוסף מספיק של שעועית שמורות בישול נוזלי כדי להרטיב, ולאחר מכן להפיץ את התערובת בצלחת מוכנה. למעלה עם פירורי הלחם ופרמזן שנותר-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
טפטוף עם השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים עד המילוי חם ותוסס, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
הסר את רדיד ואופים עד החלק העליון של gratin הוא זהב וקשוח, על עוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
14
מגישים חם.