גשו לסופר וקנו שיני שום, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק גראטן, כרוב וכרוב ירוק Gratin, ו מרק שעועית וקולר לבן.
הוראות
1
בסיר גדול, לכסות את הכרוב עם מים מלוחים, ואז לחמם ומרתיחים עד במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים היטב וחותכים לחתיכות קטנות. תניח בצד.
3
מחממים את התנור ל 475ºF. לשפשף במרץ את החלק הפנימי של צלחת 10 או 12 אינץ ' עם שום כתוש. השליכו את השום המרוסק והניחו את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשה
4
חום 2 כפות שמן במחבת sauté גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורק
5
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
7
מוסיפים את כרוב הירוקים, מערבבים למעיל, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
8
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
9
מערבבים את השעועית, בשר, 2 כפות של פרמזן-רג ' יאנו, 1 כף שמן, רוזמרין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
Parmigiano Reggiano
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות