קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות80
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב ירוק שעועית לבנה Gratin

כרוב ירוק שעועית לבנה Gratin
גשו לסופר וקנו שיני שום, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק גראטן, כרוב וכרוב ירוק Gratin, ו מרק שעועית וקולר לבן.

הוראות

1
בסיר גדול, לכסות את הכרוב עם מים מלוחים, ואז לחמם ומרתיחים עד במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים היטב וחותכים לחתיכות קטנות. תניח בצד.
3
מחממים את התנור ל 475ºF. לשפשף במרץ את החלק הפנימי של צלחת 10 או 12 אינץ ' עם שום כתוש. השליכו את השום המרוסק והניחו את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
4
חום 2 כפות שמן במחבת sauté גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
7
מוסיפים את כרוב הירוקים, מערבבים למעיל, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
8
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מערבבים את השעועית, בשר, 2 כפות של פרמזן-רג ' יאנו, 1 כף שמן, רוזמרין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
10
הוסף מספיק של שעועית שמורות בישול נוזלי כדי להרטיב, ולאחר מכן להפיץ את התערובת בצלחת מוכנה. למעלה עם פירורי הלחם ופרמזן שנותר-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פלפל ארבולפלפל ארבול
11
טפטוף עם השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
12
מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים עד המילוי חם ותוסס, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
13
הסר את רדיד ואופים עד החלק העליון של gratin הוא זהב וקשוח, על עוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
מגישים חם.