גשו לסופר וקנו שיני שום, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק גראטן, כרוב וכרוב ירוק Gratin, ו מרק שעועית וקולר לבן.
הוראות
1
בסיר גדול, לכסות את הכרוב עם מים מלוחים, ואז לחמם ומרתיחים עד במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים היטב וחותכים לחתיכות קטנות. תניח בצד.
3
מחממים את התנור ל 475ºF. לשפשף במרץ את החלק הפנימי של צלחת 10 או 12 אינץ ' עם שום כתוש. השליכו את השום המרוסק והניחו את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
חום 2 כפות שמן במחבת sauté גדול על חום בינוני גבוה.