קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות80
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב ירוק שעועית לבנה Gratin

כרוב ירוק שעועית לבנה Gratin
גשו לסופר וקנו שיני שום, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק גראטן, כרוב וכרוב ירוק Gratin, ו מרק שעועית וקולר לבן.

הוראות

1
בסיר גדול, לכסות את הכרוב עם מים מלוחים, ואז לחמם ומרתיחים עד במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים היטב וחותכים לחתיכות קטנות. תניח בצד.
3
מחממים את התנור ל 475ºF. לשפשף במרץ את החלק הפנימי של צלחת 10 או 12 אינץ ' עם שום כתוש. השליכו את השום המרוסק והניחו את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חום 2 כפות שמן במחבת sauté גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים את כרוב הירוקים, מערבבים למעיל, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
8
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים את השעועית, בשר, 2 כפות של פרמזן-רג ' יאנו, 1 כף שמן, רוזמרין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
10
הוסף מספיק של שעועית שמורות בישול נוזלי כדי להרטיב, ולאחר מכן להפיץ את התערובת בצלחת מוכנה. למעלה עם פירורי הלחם ופרמזן שנותר-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
11
טפטוף עם השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
12
מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים עד המילוי חם ותוסס, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
הסר את רדיד ואופים עד החלק העליון של gratin הוא זהב וקשוח, על עוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
מגישים חם.