קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

כרוב מוקפץ עם פפריקה מעושנת

כרוב מוקפץ עם פפריקה מעושנת
אם יש לך כרוב, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב מוקפץ עם פפריקה מעושנת, אספרגוס מוקפץ עם צ'וריסו, ביצים מטוגנות, אליולי פפריקן מעושן, ו Kale & Navy Bean Pasta עם פפריקה מעושנת.

הוראות

1
לבשל כרוב בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד נבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה למסננת; ניקוז.
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בצל ומטגנים עד רך, על 5 דקות. מערבבים 1/4 כפית פפריקה מעושנת ופלפל אדום כתוש; מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף כרוב ו sauté עד מחומם דרך, כ 4 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ופפריקה מעושנת יותר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר קערה; טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
7
* פפריקה מעושנת מתוקה מתויגת לפעמים בשם פימנטון דולסה או פימנטון דה לה ורה דולסה, ופפריקה מעושנת חמה מתויגת לפעמים בשם פימנטון פיקנטה או פימנטון דה לה ורה פיקנטה; זמין בכמה סופרמרקטים, בחנויות מזון מיוחדות, מ tienda.com.
מרכיבים שתצטרך