כרוב מוקפץ עם פפריקה מעושנת
אם יש לך כרוב, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב מוקפץ עם פפריקה מעושנת, אספרגוס מוקפץ עם צ'וריסו, ביצים מטוגנות, אליולי פפריקן מעושן, ו Kale & Navy Bean Pasta עם פפריקה מעושנת.
הוראות
לבשל כרוב בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד נבול, על 5 דקות.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומטגנים עד רך, על 5 דקות. מערבבים 1/4 כפית פפריקה מעושנת ופלפל אדום כתוש; מפזרים מלח.
להוסיף כרוב ו sauté עד מחומם דרך, כ 4 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ופפריקה מעושנת יותר, אם תרצה בכך.
להעביר קערה; טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן לשרת.
* פפריקה מעושנת מתוקה מתויגת לפעמים בשם פימנטון דולסה או פימנטון דה לה ורה דולסה, ופפריקה מעושנת חמה מתויגת לפעמים בשם פימנטון פיקנטה או פימנטון דה לה ורה פיקנטה; זמין בכמה סופרמרקטים, בחנויות מזון מיוחדות, מ tienda.com.