כרוב ניצנים וסלט ברי חיטה עם רוטב פפריקה מעושן
צריך תוספת טבעונית? כרוב ניצנים וסלט ברי חיטה עם רוטב פפריקה מעושן יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו גרגרי חיטה, פפריקה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו כרוב ניצנים מעושן ופפריקן שאלוט {פוסט אורח}, סקווש בלוט קלוי וכרוב ניצנים עם דבש, פפריקה מעושנת ומלח מרווה, ו כרוב ניצנים גרוסים וסלט תפוחים ספירליים עם רוטב סיידר מייפל ורימונים (מתכונים דומים).
הוראות
תביא 1/2 qts. מים, גרגרי החיטה, ו 1/2 כפית. מלח לרתיחה בסיר מכוסה בינוני על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד גרגרי חיטה הם במכרז אבל לא רגשני (חלקם צריכים להתחיל להתפוצץ), על 1 1/4 שעות.
להקציף 1/2 כפית. מלח, פלפל, שמן, 3 כפות. חומץ, פפריקה, ודומדמניות יחד בקערה גדולה.
הניחו לעמידה בזמן שגרגרי חיטה מבשלים.
חותכים כרוב ניצנים לחתיכות בסדר, רצוי באמצעות מעבד מזון עם דיסק חיתוך או mandoline.
מוסיפים כרוב ניצנים ופירות יער לתערובת ההלבשה וזורקים למעיל. תטעם ותוסיף עוד מלח ועוד טיפת חומץ, אם תרצה.
הפוך קדימה: דרך שלב 2 עד 1 יום, צונן. להביא לטמפרטורת החדר.