קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

כרוב ניצנים מוקפץ השום של אנני לאו

כרוב ניצנים מוקפץ השום של אנני לאו
אם יש לך כרוב ניצנים, שמן זית כתית מעולה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם שום וצ'ילה, שיכר חיוור אבן ושום כרוב ניצנים מוקפץ, ו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת לא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום ריחני וקליל.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
הוסף את כרוב הניצנים ולהפוך את החום בינוני גבוה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4
לא להפריע בערך דקה, כך הקצוות caramelize, ואז לזרוק. השאירו עוד דקה או יותר. אם הנבטים לא קלטו מספיק צבע זהוב לזרוק שוב. ככל caramelization (בראונינג) אתה מקבל, טוב יותר את הטעם (חום גבוה הוא מפתח!). תיזהר לא לבשל יותר מדי, אם כי, כפי שמשחרר כי ריח גופרית מגעיל זה מכניס אנשים את כרוב ניצנים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
5
לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6
מגישים באופן מיידי.
7
Reprinted with permission from One Big Table: A Portrait of American Cooking by Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster