קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

כרוב ניצנים מוקפץ השום של אנני לאו

כרוב ניצנים מוקפץ השום של אנני לאו
אם יש לך כרוב ניצנים, שמן זית כתית מעולה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם שום וצ'ילה, שיכר חיוור אבן ושום כרוב ניצנים מוקפץ, ו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת לא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום ריחני וקליל.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
הוסף את כרוב הניצנים ולהפוך את החום בינוני גבוה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
לא להפריע בערך דקה, כך הקצוות caramelize, ואז לזרוק. השאירו עוד דקה או יותר. אם הנבטים לא קלטו מספיק צבע זהוב לזרוק שוב. ככל caramelization (בראונינג) אתה מקבל, טוב יותר את הטעם (חום גבוה הוא מפתח!). תיזהר לא לבשל יותר מדי, אם כי, כפי שמשחרר כי ריח גופרית מגעיל זה מכניס אנשים את כרוב ניצנים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
5
לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
6
מגישים באופן מיידי.
7
Reprinted with permission from One Big Table: A Portrait of American Cooking by Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster