כרוב ניצנים-סלט עלים
אם יש לכם כרוב ניצנים, פקורינו רומנו, אנדיב בלגיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלט עלים כרוב ניצנים, עלה כרוב ניצנים, זית ארטישוק וקסטלבטרנו ירושלים, ו סלט כרוב ניצנים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
רוטב: בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן זית ומיץ לימון עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
סלט: באמצעות סכין קילוף קטן, להסיר את העלים החיצוניים מן כרוב הניצנים. שמור את הליבות לשימוש נוסף. להביא סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את עלי כרוב הניצנים ומבשלים 1 דקה.
מסננים ומכניסים קערת מים קרים, ואז מעבירים למסננת לניקוז.
שים את עלי כרוב הניצנים, ארוגולה, endive, ושקדים לתוך קערת סלט גדולה.
תוסיף את התחבושת ותזרוק ביחד.
מפזרים את הגבינה ומגישים.