כרוב ניצנים עם דומדמניות וצנוברים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם דומדמניות, כרוב ניצנים, צנובריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב ניצנים עם צנוברים, כרוב ניצנים עם מיורן וצנוברים, ו פטוצ'יני עם כרוב ניצנים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
נבטים נפרדים לעלים, משאירים רק את המרכז ללא פגע. תניח בצד.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים אגוזים למחבת; מבשלים 2 דקות או עד קלוי, תוך ערבוב כל הזמן. קוצצים בגסות אגוזים.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט למחבת; saut 1 דקה או עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בכרוב ניצנים מרכזי ועלים, דומדמניות, טימין, מלח ופלפל; לזרוק לשלב.
להוסיף מרק. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 7 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני. לחשוף; לבשל 4 דקות או עד נוזל מתאדה ומרכזי נבטים הם במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מפזרים אגוזים.