כרוב ניצנים עם פקאנים וחמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים עם אגוזי פקאן וחמוציות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 179 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך כרוב ניצנים, חמוציות, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו כרוב ניצנים עם פקאנים וחמוציות, כרוב ניצנים עם בייקון, חמוציות ופקאנים, ו כרוב הניצנים של אלטון בראון עם פקאן וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
פרוס את כרוב הניצנים באמצעות דיסק החיתוך הדק ביותר של מעבד מזון. אם אין לך מעבד מזון, אתה יכול לחתוך דק עם סכין או מנדולינה.
הגדר 10 אינץ ' ישר צדדית מחבת סאוט מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את הפקאן. לבשל, ערבוב ללא הרף, עד הפקאן להכהות בצבע ולהתחיל לתת את ניחוח קלוי, כ 2 דקות.
מוסיפים את החמאה למחבת ומערבבים לשלב. לאחר החמאה נמסה, מוסיפים את כרוב הניצנים, מלח ופלפל ומבשלים, תוך ערבוב ללא הרף, עד שהצבע בהיר והנבטים הם רק במכרז, כ 6 דקות.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את חמוציות, לזרוק ולהגיש.