כרוב ניצנים קלוי של צמחונים מזדמנים, דלעת סקווש, ותפוח עם אגוזי מלך מסוכרים
כרוב ניצנים קלוי של צמחונים מזדמנים, דלעת סקווש, ותפוח עם אגוזי מלך מסוכרים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 1318 קלוריות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חצאי אגוז, שאלוט, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: דלורית בלסמית צלויה וכרוב ניצנים, כרוב ניצנים צלוי ודלעת חמאה עם בייקון, ו דלורית צלויה, כרוב ניצנים ובצל.
הוראות
עבור כרוב ניצנים: מחממים התנור ל 375 ° F. בתבנית אפייה גדולה, רדודה, לזרוק את כרוב ניצנים, דלעת סקווש, תפוחים, ושאלות עם שמן זית ועלים מרווה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
אופים ללא ערבוב עד הירקות והתפוחים הם מקומטים, מעט חום, ואת הקצוות של הסקווש מתחילים פריך, 45 דקות עד 1 שעה. בינתיים, להכין את האגוזים.
מניחים סיר טיגון עמוק או צלחת צדדית גבוהה על חום גבוה, ולהוסיף שמן ירקות או קנולה לבוא לא קרוב יותר מ 3 אינץ ' מהחלק העליון של הסיר; כאשר אגוזי מלך מתווספים, השמן יהיה בועה לעלות.
חום עד 191°. אם באמצעות סיר, להפחית את החום נמוך מאוד להחזיק את הטמפרטורה.
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים את האגוזים ומרתיחים במשך 10 שניות.
מסננים היטב ומיד לזרוק עם הסוכר ' ממתקים.
מורחים שטוח על תבנית אפייה ומאפשרים להתייבש במשך כמה דקות.
יש תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר בקרבת מקום. אשר כי הטמפרטורה של השמן הוא 191°, התאמת לפי הצורך. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים את האגוזים ומערבבים פעם או פעמיים. מטגנים עד חום-ענבר, כ -30 שניות. באמצעות רחפן תיל או כפית מחוררת חסינת חום, להסיר מן השמן ולהעביר מגבות נייר.
מפזרים קלות עם מלח ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני הטיפול. ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
הסר את הירקות מהתנור, טפטוף עם סירופ מייפל, ומפזרים 2 עד 3 כפות של חתיכות אגוז חצוי או מתפורר בערך.
מגישים עם לחם אגוז, אם תרצה.