כרוב עם נקניק ושעועית לבנה
כרוב עם נקניק ושעועית לבנה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 426 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 2379 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם כרוב, מלח ופלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Rigatoni עם נקניק, כרוב, שעועית לבנה, תבשיל נקניק איטלקי עם שעועית לבנה וכרוב., ו Cous Cous עם נקניק, כרוב, שעועית לבנה.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את נקניק בתפזורת; אם אתה לא יכול למצוא נקניק בתפזורת, להסיר את התרמילים על הקישורים.
מבשלים 3-4 דקות, עד הנקניק מבושל בעיקר.
הסר עם כפית מחוררת לקערה.
מוסיפים את פרוסות הבצל למחבת ומגבירים את החום לגבוה. מבשלים עד הקצוות של בצל חום, על 3-4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
תחזיר את הנקניק למחבת עם הבצלים.
מוסיפים כרוב, מלח, ציר עוף, כיסוי ומבשלים:
מוסיפים את הכרוב, מפזרים מלח על הכל, ואז מוסיפים את ציר העוף. מכסים את המחבת, מנמיכים את החום בינוני ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים שעועית, חום נמוך יותר, מכסים ומבשלים: לחשוף, לערבב הכל היטב (כרוב יהיה מבושל עד עכשיו) ולהוסיף את השעועית.
לכסות את הסיר שוב ולהוריד את החום לנמוך. מבשלים עוד 5 דקות, ואז לכבות את החום.
בואו לעמוד 5 דקות, מפזרים עם התזה של חומץ לשרת.