כרוב עם שעועית לבנה, לפת ופקורינו
כרוב עם שעועית לבנה, לפת, פקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 257 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם יש לכם מלח כשר, לפת, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה אדיר. נסו נבטי בריסל עם שעועית לבנה ופקורינו, נבטי בריסל עם שעועית לבנה ופקורינו, ו שעועית לבנה וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים לפת, טימין, שאלוט ו 1/8 כפית מלח; מטגנים 2 דקות. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מכסים ומבשלים 6 דקות או עד שהפת מעט רכה, תוך ערבוב מדי פעם. הגדל את החום לבינוני-גבוה.
מוסיפים שעועית; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, כרוב, 1/4 כוס מים, חומץ ופלפל; מבשלים 1 דקה או עד שהכרוב נבול מעט, תוך ערבוב מדי פעם. למעלה באופן שווה עם גבינה.