קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

כרוב פריך עם פרג מ ' השולחן המערבי החדש

כרוב פריך עם פרג מ ' השולחן המערבי החדש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב פריך עם פרג זרעים " השולחן המערב התיכון החדש. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש, צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, ו גבינה משובצת מיושנת עם אגוזי מלך וסירופ פורט מ ' השולחן המערבי החדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החמאה במחבת קטנה, להביא אותו לרתיחה, ומבשלים עד שהוא הופך חום בקצוות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תן לחמאה לשבת לרגע. לאחר מכן להטות את המחבת בזהירות לרפרף את הקרום העליון המוצק עם כף, דואג להסיר כמה שיותר קצף לבן נוקשה זה ככל האפשר. שים את זה בצלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים את החמאה המוזהבת הבהירה לתוך מנה קטנה אחרת, ויוצקים את המשקעים החומים הכהים בתחתית המחבת לתוך המנה המכילה את הקצף. זה יכול להיעשות גם מראש, אפילו יום או יומיים לפני; גי שומר היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
גיגי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוכן התבלינים שלך, כי ברגע הבישול מתחיל, זה ילך מהר.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
5
מחממים המחבת הרחבה ביותר שלך על חום גבוה. ברצינות, זה צריך להיות כמעט קומי oversize עבור כמות זו של כרוב. אם אין לך דבר גדול יותר מאשר תקנה 10-incher, אתה כנראה צריך לבשל את זה בשתי קבוצות כדי למנוע אידוי—במקום חריכה קלה—את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כאשר המחבת הוא חם, להוסיף את ghee ואת זנגביל. הג ' ינג ' ר צריך לטגן באופן מיידי. לזרוק את הכרוב ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
גיגי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום, הקורנית, פרג, שומשום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מורחים את הכרוב באופן שווה וממשיכים לטגן על חום גבוה מאוד, תוך ערבוב כל 45 שניות או כך, נותן את זמן הכרוב כדי caramelize על הקרקעית. שימו לב שזה לא באמת נשרף, אבל תנו לזה להיות קצת כהה בקצוות. לבשל עד הכרוב איבד את הטעם הגולמי שלה אבל לפני שהוא הולך צולע לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
9
מוסיפים את קצף החמאה השמור, מערבבים לשלב, להפוך צלחת הגשה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק