תמיד כיף שיש עוד מתכון של קריאולים, אז תנו הזדמנות ל כרוב קייג'ון עם אורז. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 431 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, פלפל, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: כרוב קייג'ון, כרוב קייג'ון, ו כרוב קייג'ון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. חום יחד את הבשר, פלפל ירוק, בצל ושום עד הבשר הוא כבר לא ורוד והירקות התרככו, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז נוזל מחבת.
4
מערבבים עגבניות, רוטב עגבניות, אורז, מלח, בזיליקום, אורגנו, ואת קאיין, לבן, ופלפל שחור (הוספת פלפל יותר לפי הטעם, אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
פלפל קאיין טחון
אורגנו
באזיל!
5
מורחים תערובת למחבת אפייה 9x12 אינץ ' ungreased. למעלה עם כרוב וגבינת קולבי.
מרכיבים שתצטרך
קולבי גבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 65 עד 75 דקות, או עד שהאורז רך.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. טרות Gaudan O Rosal Albarino תערובת עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.