כרוב קישואים בורשט
בורשט קישואים כרוב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המרק שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 46 קלוריות. מתאים ל-16 ומחירו 57 סנט למנה מנות. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל מזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם בצל, עשב שמיר, קישואים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בורשט כרוב אדום, בורשט סלק וכרוב אדום, ו בורשט כרוב רוסי.
הוראות
מניחים עצמות מרק ומים בסיר; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 40-45 דקות.
מוסיפים את הכרוב, תפוחי אדמה, גזר, עגבניות, בצל, פטרוזיליה, שמיר, מלח ופלפל.
הניחו אניס על עובי כפול של בד גבינה; העלו פינות בד וקשרו בחוט ליצירת שקית.
הוסף לסיר. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 2-1 / 2 עד 3 שעות.
מוציאים בשר מעצמות המרק; זורקים עצמות ומוסיפים בשר למרק. מערבבים קישואים וסלק. מבשלים 15-20 דקות יותר או עד שהקישואים רכים.
הסר את שקית התבלינים לפני ההגשה.