כרובית איטלקית אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרובית בסגנון איטלקי אפוי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 304 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לך בצל, שיני שום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו כרובית בסגנון איטלקי, קציצות אפויות בסגנון איטלקי, ו שעועית אפויה בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות.
להוסיף שום; לטגן במשך 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בבשר.
מפזרים מלח ופלפלים, ומטגנים 3 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר. מערבבים ברוטב וזיתים.
כרובית קיטור 4 דקות או עד פריך-מכרז.
מניחים כרובית ב 11 x 7 אינץ broiler בטוח צלחת אפייה מצופה ספריי בישול; העליון עם תערובת רוטב.
מניחים לחם במסוק מיני; דופק עד פירורים גס טופס.
מערבבים פירורים וגבינה; מפזרים על תערובת כרובית. לצלות 4 דקות או עד השחמה.
משחק יין: כאשר ברומא, לשתות כמו הרומאים: אור, קל לשתות אדום איטלקי עם חומציות טובה זוגות היטב עם רוטב עגבניות מבוסס ובשר במתכון בסגנון איטלקי זה. נסה Col di Sasso של Castello Banfi 2008 ($8), תערובת רכה ופירותית של קברנה סוביניון וסנג ' ובזה, אשר יש רמז של אדמומיות המשפר את הזיתים והכרובית. -- גרטשן רוברטס.