כרובית "ביסטצ'ה" עם פנצ'טה וגרגרי קפר
כרובית "ביסטצ'ה" עם פנקטן ופירות יער צלפים עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם מים, צלפים ארוזים במלח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו זיתים מעורבים עם פירות יער צלפים, אספרגוס קלוי וגרגרי צלפים, ו רוסטי עם גרבלקס, פירות יער צלפים וקרם חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף צלפים ארוזים מלח במסננת ולהעביר לקערה קטנה. להשרות צלפים במים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' במשך 30 דקות.
לנקז שוב, ולאחר מכן לשטוף וללטף יבש.
בעוד צלפים להשרות, לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של תנור מחממים ל 350 ° F.
קוק pancetta ב 1 מחבת 12 אינץ יבש מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 10 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז.
יוצקים שומן ולנגב מחבת נקי.
מערבבים יחד צימוקים ומיץ לימון בקערה קטנה.
לקצץ כרובית גבעול סומק עם בסיס הכתר, להשליך גבעול, ולאחר מכן לקצץ את כל העלים. שים כתר כרובית, גבעול בצד למטה, על קרש חיתוך.
חותכים פרוסה 1 אינץ מ 2 צדדים מנוגדים של הכתר ולהשליך, ואז לחתוך את הכתר לאורכו ל 4 "סטייקים", כל אחד על 3/4 עד 1 אינץ ' רחב.
חום 1 כף שמן, 1 כף חמאה, 1/8 כפית מלח, וקמצוץ כל סוכר ופלפל בכל מחבת 12 אינץ ' מעל חום מתון, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד שהחמאה מתחילה להשחים.
מוסיפים 2 סטייקים כרובית לכל מחבת ומתבלים קלות במלח ופלפל, ואז מבשלים עד שהתחתיים מוזהבים, בערך 4 דקות.
העברת מחבת לתנור כרובית צלויה, מבלי להסתובב, החלפת מיקום של מחבת באמצע צלייה, עד כרובית הוא רק רך ותת הם חום זהוב, 8 עד 15 דקות (תלוי בעובי).
בעוד כרובית צולה, להביא מים רק לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר מעל חום מתון, ולאחר מכן מערבבים בפנצ ' טה, צלפים, צימוקים עם מיץ לימון, פירות יער צלפים.
להוסיף נשאר 1/2 מקל חמאה ומערבבים עד incorporated.
בזהירות להפוך סטייקים כרובית עם מרית על מגש ורוטב כפית עליהם.
* זמין בחנויות מזון מיוחדות ו chefshop.com
אם מלח הים שלך הוא גס מאוד, לרסק אותו קלות עם מרגמה ועלי או עם תחתית של מחבת כבדה.