קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מטבחיםיהודי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

כרובית-כרישה קוגל עם קרום שקדים-הרב

כרובית-כרישה קוגל עם קרום שקדים-הרב
אם יש לכם מלח, שמיר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכונים דומים: כרובית-כרישה קוגל עם קרום שקדים-הרב, הליבוט עם עשבי תיבול-שקדים, ו כרובית מוקרם עם קרום שקדים.

הוראות

1
מבשלים כרובית בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז; להעביר קערה גדולה מחית גס עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
3
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף כרישה וsauté עד מכרז ורק מתחיל צבע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים תערובת כרישה לכרובית.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים בארוחה מצה. מקציפים ביצים, 1 כף פטרוזיליה, 1 שמיר כף, מלח ופלפל בקערה קטנה כדי להתמזג; מערבבים לתוך תערובת כרובית.
מרכיבים שתצטרך
7
מברשת 11x7 אינץ ' תבנית אפייה עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
8
מורחים תערובת כרובית באופן שווה בצלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבבים שקדים, שנותרו 7 כפות פטרוזיליה, 7 כפות שמיר, ו 2 כפות שמן בקערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
10
מפזרים באופן שווה על קוגל. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
11
מחממים תנור ל 350 ° F.
12
אופים קוגל חשוף עד להגדיר במרכז ומתחיל חום על גבי, כ 35 דקות.
13
בואו לעמוד 10 דקות.