כרובית מוזהבת " ריזוטו
המתכון כרובית הזהב " ריזוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, קצפת, כרובית זהובה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו מתכון ריזוטו כרובית (ריזוטו Ai Cavolfiori), ריזוטו שעורה עם סלק זהב וירקות, ו שעורה ועשב ריזוטו עם בריסל sp מצופה זהב (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ הליבה קשה לחתוך עלים מן הכרובית. לפרוץ לחתיכות, ואז להסתחרר במעבד מזון עד נשבר לפרחים זעירים.
ב 12-14-in. מחבת, להמיס 1 כף. חמאה על חום גבוה.
מוסיפים panko ומבשלים, ערבוב, עד קלוי, על 3 דקות.
מוסיפים עלי קורנית וזורקים לשלב.
יוצקים לתוך קערה קטנה. לנגב מחבת נקייה.
הוסף 3 כפות שנותרו. חמאה, כרובית, שאלוט, ו 1 1/4 מרק כוסות לאותו מחבת. מכסים ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד כרובית הוא רק במכרז, 3 עד 4 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים שמנת וחום עד רותחים.
הסר מהחום, מפזרים גבינה ושמן כמהין (אם משתמשים), ומערבבים עד גבינה מותכת. אם אתה רוצה עקביות creamier, להוסיף הנותרים 1/4 מרק כוס. מתבלים במלח ופלפל.
כף לתוך 4 קערות פסטה רחבות העליון עם panko קלוי.