כרובית עם פירורי שיפון
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן, כרובית עם פירורים בחמאה, ו כרובית עם פירורי לחם שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
לחם Pulse במעבד מזון כדי ליצור פירורים בינוניים בסדר.
מורחים במחבת גיליון 4 צדדית וטוסט בתנור, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 8 עד 10 דקות. מגניב.
כרובית הליבה, שמירה על הראש שלם, ואז לבשל במתלה ספינת גדולה על מים רותחים, מכוסה, עד מכרז, כ 15 דקות.
להעביר מגש ולשמור חם, מכוסה.
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני ומערבבים זרעי קימל, פירורים קלויים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב, עד חם, על 2 דקות. כפית על כרובית.
פירורים ניתן קלוי 1 יום קדימה ושמר בשקית פלסטיק sealable בטמפרטורת החדר.