כרובית צלויה בתבלינים וארטישוק ירושלמי
כרובית צלויה בתבלינים וארטישוק ירושלמי עשויה להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ארטישוק ירושלמי, עירית, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 76% . עוף צלוי וארטישוק ירושלמי , עוף צלוי וארטישוק ירושלמי , ודלעת צלויות עשבי תיבול וארטישוק ירושלמי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
בקערה גדולה מערבבים את הכרובית והארטישוק הירושלמי; לזרוק אותם בנדיבות עם שמן זית ומלח.
בקערה קטנה מערבבים את הכמון והקאיין ומוסיפים לירקות. לזרוק היטב לאיחוד יסודי.
מורחים את הירקות על נייר אפייה בשכבה אחת אחידה - השתמשו בשני ניירות אפייה, במידת הצורך. צולים 20 דקות, ואז מערבבים את הירקות כדי שתהיה להם הזדמנות להשחים מכל עבר ולסובב את המחבת כדי להבטיח בישול אחיד. צולים עוד 20 דקות, ואז מערבבים ומסובבים שוב.
צולים את הירקות במשך 5 עד 10 דקות נוספות, או עד שהם שחומים, רכים ומריחים נפלא - כמעט כמו פופקורן! אם הם לא מקסימים ושחומים, תנו להם להמשיך לצלות עוד כמה דקות. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מוציאים את הירקות מהתנור, מפזרים עירית ומעבירים לכלי הגשה.