כרובית צלויה וסלט תרד עם ויניגרט שמפניה
כרובית צלויה וסלט תרד עם ויניגרט שמפניה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, שמן זית כתית מעולה, חומץ שמפניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. ערב השנה החדשה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. מתכונים דומים: סלט תרד תות עם ויניגרט אבוקדו ושמפניה, חביתת תרד וגבינה עם סלט פירות בחווה בויניגרט שמפניה, ו סלט אדום עם ויניגרט שמפניה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 425 ° F. במחבת צלייה בינונית, לזרוק את הכרובית עם 3 כפות שמן זית, מלח כשר ופפריקה. צלי עד רך וקרמל היטב, כ 40 דקות.
הסר מהתנור וקריר לטמפרטורת החדר.
בינתיים, לשלב חומץ שמפניה, חרדל, נותר שמן זית ומלח במיכל אטום לרעוד כדי emulsify. בקערת סלט גדולה מוסיפים את הכרובית הקלויה, התרד והבצל.
מוסיפים את הויניגרט וזורקים. סלט למעלה עם פרמזן מגולח ומגישים מיד