כרובית קארי
כרובית קארי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פרחים כרובית, בצל, אבקת קארי קלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרובית קארי, כרובית קארי, ו כרובית שלמה בקארי.
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וג ' ינג ' ר; מכסים ומבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום בינוני.
להוסיף אבקת קארי קלה ושום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים כרובית ו-4 המרכיבים הבאים (כרובית דרך מלח), מערבבים היטב לשלב. מביאים לרתיחה( יוגורט יהיה קרדל); לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד כרובית הוא רך.
מגישים עם פלחי לימון וכוסברה, אם תרצה.