כרובית קארי וסלט שעועית ירוקה עם יוגורט לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית קארי וסלט שעועית ירוקה עם יוגורט לימון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. אם יש לכם שעועית, לחם כריך, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: כרובית וסלט שעועית ירוקה, צלעות כבש עם כרובית קארי ורוטב יוגורט, ו שומר וסלט שעועית ירוקה לימון.
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את הכרובית ואת הבצל עם 3 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל; להפיץ את הירקות על תבנית אפייה גדולה. באותה קערה, לזרוק את השעועית עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים את השעועית על תבנית אפייה קטנה. צולים את כל הירקות עד פריך רך משחימים קלות, ערבוב פעם או פעמיים, על 14 דקות עבור שעועית ו 16 עבור כרובית ובצל. להחזיר את כל הירקות לקערה ולתת מגניב.
בינתיים, במחבת בינונית, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את הלחם ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד זהב פריך, על 5 דקות.
מעבירים לצלחת להתקרר ומתבלים במלח.
באותו מחבת, טוסט אבקת קארי על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 2 דקות. לגרד את הקארי על הירקות, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
בקערה קטנה, לשלב את היוגורט עם מיץ לימון, כוסברה ושום ומתבלים עם מלח ופלפל.
מפזרים את הירקות עם קרוטונים ומגישים עם רוטב יוגורט.