קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית קלויה עם רוטב גבינת צ'דר

כרובית קלויה עם רוטב גבינת צ'דר
כרובית קלויה עם רוטב גבינת צ'דר עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 191 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם כרובית, מלח ים, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק כרובית קלוי עם גבינת צ'דר, כרובית צלויה שלמה עם ציפוי גבינת פרמזן וגבינת צ'דר, ו כרובית צלויה שלמה עם ציפוי גבינת פרמזן וגבינת צ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 191°. מסדרים מתלה קיטור מעל סיר גדול של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
הסר את העלים החיצוניים הירוקים מן הכרובית, למקם אותו על מדף הספינה, קיטור עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3
מעבירים לקערה גדולה כדי להתקרר. לאחר הכרובית הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש בידיים שלך כדי בעדינות לשבור את הפרחים מן הגבעול המרכזי עבה-לנסות לשבור את הכרובית לפרחים גדולים ולא חתיכות קטנות. מסדרים את הפרחים, בשכבה אחת, בתבנית אפייה של 12 על 8 אינץ ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
בסיר כבד גדול מעל חום מתון, להמיס את החמאה. מקטינים את החום לנמוך, מוסיפים את הקמח והמלח, ומקציפים עד ששניהם משולבים והתערובת הופכת לחומה זהובה, כ -2 דקות. להעלות את החום עד בינוני ולהוסיף את החלב, לטאטא כל הזמן, עד צורות רוטב חלקה (הרוטב צריך להיות עבה ומבריק, אבל עדיין נוזל), על 5 דקות. (אם הרוטב הוא עבה מדי, בהדרגה לטאטא חלב נוסף עד עקביות הרצוי מושגת.)
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
5
מוסיפים 1 כוס הגבינה המגורדת ומקציפים עד מומסים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
יוצקים את רוטב הגבינה על הכרובית, מוודא לכסות את כל הפרחים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
7
מפזרים את שארית 1/4 כוס גבינה ועונה עם פלפל, ואז אופים עד הכרובית הוא חום זהוב ורוטב הגבינה מבעבע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה