כרובית שמנת & ברוקולי לאפות
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכון שלך, כרובית שמנת & ברוקולי אופים יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 125 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך חרדל מלא, קוביית מניות ירקות, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוקולי-כרובית לאפות, ברוקולי כרובית לאפות, ו ברוקולי קל ו/או כרובית אופים.
הוראות
מכסים את הכרובית במים קרים, מוסיפים את קוביית המלאי, ואז מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים 1 דקות, ואז לנקז (הזמנת חלק מהמלאי) ולאפשר קיטור יבש במשך 1-2 דקות. (הירקות לא צריכים להיות עדינים.)
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מערבבים יחד את קרם frache, חרדל, יין (אם שימוש), אגוז מוסקט וכמה תיבול.
מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב. עצה לתוך צלחת ovenproof, לפזר עם פירורי הלחם ואופים במשך 30 דקות עד זהב פריך על גבי.