כריך איטלקי.
כריך איטלקי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1042 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, גלילי סנדוויץ', יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כריך איטלקי., כריך איטלקי., ו כריך איטלקי. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיף סינטה, חזיר ועגל, וחום עד שכבר לא ורוד, על 10 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את הבשר ולאחסן בקערה, משאיר את המיצים והשומן בתנור ההולנדי.
להזיע את השום, הבצל והתיבול האיטלקי בתנור ההולנדי, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח שהם לא לשרוף. לאחר הבצל שקוף, מוסיפים את הבשר בחזרה למחבת ולאחר מכן מוסיפים את היין כדי deglaze.
מוסיפים את העגבניות והחלב ומביאים לרתיחה, מערבבים לעתים קרובות עד שהרוטב מתעבה, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים חתיכת גבינה בכל רול hoagie.
מניחים קצת בשר על גבי וכמה giardiniera על גבי כל זה.
מגישים עם חצי ליטר קיאנטי.