כריך אננס-טורקיה
כריך אננס-טורקיה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 626 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גבינה שוויצרית, חמאה, גבינת שמנת בטעם צ'ייב ובצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו כריך הודו עם סלסה אננס, אננס דאק Bulgogi כריך (קוריאני אננס פיקנטי BBQ עוף סנדוויץ), ו כריך רייצ'ל (כריך בשר הודו צלוי) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אננס לפרוסות בעובי 1/2 אינץ' ; חותכים פרוסות לשניים.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני; מוסיפים אננס, ו 5 דקות לטגן.
מורחים גבינת שמנת באופן שווה על כל חצי לחם.
שכבה תחתונה לחם חצאים באופן שווה עם אננס, טורקיה, וגבינה; העליון עם חצאי הלחם הנותרים.
לבשל כריכים על מחבת משומנת קלות על אש בינונית 5 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי גבינה נמס.
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו 1 (16-אונקיה) חבילה pepperidge Farm שתי כיכרות צרפתיות.