כריך בייקון, אבוקדו ועגבניה מיובשת
כריך בייקון, אבוקדו ועגבניה מיובשת הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם אבוקדו, מלח ופלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיף את פרוסות בייקון למחבת גדולה ולהגדיר על חום בינוני. לבשל, לדפדף מדי פעם, עד פרוסות פריך.
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
בינתיים, טוסט ארבע פרוסות לחם. כאשר נעשה זאת, חמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם. למעלה בצד החמאה של כל אחד עם פרוסת בייקון אחת שבורה במחצית לרוחב, רבע עגבניות מיובשות שמש קצוצות, ורבע של אבוקדו פרוס. מתבלים במלח ופלפל.
הגישו את הכריכים הפתוחים מיד.