כריך דג מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? למתכון נטול החלב והפסקאטרי הזה יש 942 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, טרגון, פילה אמנון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, וויסקי וקאפקייקס קרם אירי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. ציון זה מוצק. נסו כריך דגים מטוגנים, כריך דגים מטוגן מיוחד, ו כריך הדגים המטוגן של קפטן ג'ק עם רוטב טרטר ביתי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ממלאים תנור הולנדי באמצע הדרך בשמן ומחממים ל -350 מעלות צלזיוס.
הקציפו את הבירה, הקפידו להסיר גושים. מערבבים פנימה את הרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
מפזרים את הפילה במלח ופלפל. טובלים כל פילה בבלילת הבירה ומוסיפים לטיגון, אחד בכל פעם. מטגנים עד שחום ופריך, 3 עד 4 דקות, מדפדפים באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
מעבירים את הפילטים לרשת על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים מלח ופלפל. חזור על הפעולה עם הפילטים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
6
מורחים את רוטב טרטר טרגון הלימון על החלק התחתון והחלק העליון של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
מוסיפים את הפילטים ומעליהם מעט חסה.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
8
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
9
מקפלים יחד את המיונז, החמוצים, הבצל הירוק, הצלפים, הטרגון, החרדל, גרידת הלימון, מיץ הלימון בקערה ומפזרים מלח ופלפל. התאימו את התיבול לפי הטעם. מכסים את הקערה ומקררים עד שמוכן להגשה, כ -20 דקות.
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. סור דה לוס אנדס פינו נואר רזרבה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.