כריך דגים מטוגנים
כריך דג מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? למתכון נטול החלב והפסקאטרי הזה יש 942 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, טרגון, פילה אמנון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, וויסקי וקאפקייקס קרם אירי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. ציון זה מוצק. נסו כריך דגים מטוגנים, כריך דגים מטוגן מיוחד, ו כריך הדגים המטוגן של קפטן ג'ק עם רוטב טרטר ביתי עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממלאים תנור הולנדי באמצע הדרך בשמן ומחממים ל -350 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את קמח התירס, הקמח, אבקת האפייה והמלח ומקציפים לאיחוד בקערה גדולה.
הקציפו את הבירה, הקפידו להסיר גושים. מערבבים פנימה את הרוטב החם.
מפזרים את הפילה במלח ופלפל. טובלים כל פילה בבלילת הבירה ומוסיפים לטיגון, אחד בכל פעם. מטגנים עד שחום ופריך, 3 עד 4 דקות, מדפדפים באמצע הדרך.
מעבירים את הפילטים לרשת על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים מלח ופלפל. חזור על הפעולה עם הפילטים הנותרים.
מורחים את רוטב טרטר טרגון הלימון על החלק התחתון והחלק העליון של הלחמניות.
מוסיפים את הפילטים ומעליהם מעט חסה.
מקפלים יחד את המיונז, החמוצים, הבצל הירוק, הצלפים, הטרגון, החרדל, גרידת הלימון, מיץ הלימון בקערה ומפזרים מלח ופלפל. התאימו את התיבול לפי הטעם. מכסים את הקערה ומקררים עד שמוכן להגשה, כ -20 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. סור דה לוס אנדס פינו נואר רזרבה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה]()
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה