קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

כריך דגים עם בצל מקורמל

כריך דגים עם בצל מקורמל
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? כריך דגים עם בצל מקורמל יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 76 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זרעי ענבים, דגים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו בצל קרמל, פסטו, כריך מוצרלה בגריל, חזיר מטוגן עם בצל מקורמל וכריך ליצ'י, ו כריך פורצ'טה עם בצל קרמל בלסמי, גבינת אסיאגו וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: טיגון עמוק
2
כדי להכין את הלחמניות, לפתוח את הלחמניות ולהפיץ את החמאה באופן שווה על הפנים של הלחמניות. טוסט הלחמניות על מחבת שטוחה או מחבת לטחון עד חום זהוב. עבור הדגים, מחממים את הטיגון ל 350 מעלות f עם שמן זרעי ענבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לאחר מכן יבש את הדג הסבוך מכל הצדדים עם מגבות נייר. ואז מפזרים את הדגים במלח ופלפל באופן שווה. הבא לטבול את הדגים בקמח ולטפוח את הקמח העודף. ואז לטבול את הדג לתוך לשטוף את הביצה. לסיים את הדגים panko, הבטחת מעיל שווה. חזור על התהליך עבור מנות הדגים שנותרו, ולאחר מכן בזהירות טיפה את הדגים המצופים בטיגון. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
הסר מן הטיגון ומניח על מגבות נייר כדי להסיר עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מתבלים את העגבניות במלח ופלפל וחום במחבת טחון מעל חום בינוני-גבוה, דקה אחת לכל צד. כדי לבנות את הכריך, לערום את הלחמנייה עם remoulade, עגבניות בגריל בצל מקורמל. סיים עם חלק של דגים ולבסוף העליון עם החלק העליון של הלחמנייה. חזור על שאר הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
RemouladeRemoulade
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.