כריך הודו בתנור
כריך טורקיה תנור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1290 קלוריות, 126 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גבעול סלרי, תרנגול הודו טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו סלסה טורקיה כריך מעדנייה קלוי, כריך רייצ'ל (כריך בשר הודו צלוי), ו סנדוויץ ' צ'יפוטלה קלוי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425ºF. מבשלים תרנגול הודו, חמאה ועופות תיבול במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה היא כבר לא ורודה; לנקז.
פיצול כל פיתה סביב קצה עם סכין לעשות 2 סיבובים. שורה תחתונה ועל חצי למעלה הצדדים של מחבת מרובעת ungreased, 9x9x2 אינץ', עם פיתות לחמים (הם יחפפו מעט באמצע).
שכבת טורקיה, עגבניות וסלרי על פיתות.
מערבבים את שאר החומרים למעט פפריקה; כף מעל.
אופים 12 עד 15 דקות או עד ציפוי הוא חום בהיר.