קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

כריך חזה יהודי עם מוצרלה מעושנת וסלט כרוב אדום

כריך חזה יהודי עם מוצרלה מעושנת וסלט כרוב אדום
כריך חזה יהודי עם מוצרלן מעושן וסלט כרוב אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 118 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1564 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי דפנה, סוכר, מלח כשר ופלפל גרוס גס וגזר. 191 אדם התרשמו מתכון זה. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל יהודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 95%. נסו כריך חזה יהודי עם מוצרלן מעושן וסלט כרוב אדום, טאקו בריסק עם כרוב אדום, ו חזה יהודי (חמוץ מתוק) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
מפזרים את החזה בנדיבות משני הצדדים עם 1 כף מלח ומעט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מניחים תנור הולנדי גדול או סיר על בסיס כבד על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את החזה וצורבים מכל הצדדים עד להזהבה עמוקה, 10 עד 12 דקות.
7
מוציאים את החזה ומניחים בצד.
8
מוסיפים את השום, הסלרי, הגזר והבצל ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות. מתפיחים את הסיר עם היין ומניחים להתבשל, בערך 1 דקה. לאחר מכן, השתמש בכף עץ כדי לגרד את תחתית הסיר. לאחר מכן מוסיפים את הציר, הרוזמרין, עלי הדפנה והטימין.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את החזה חזרה לסיר עם השומן כלפי מעלה, מכסים וצולים בתנור עד שהחזה רך במזלג, כ -3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מעבירים את החזה לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח, בערך 15 דקות. מסננים את הירקות ומרחיקים מעט מעודפי השומן ושומרים את הג ' וס. פורסים את החזה דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מקציפים את המיונז והחרדל עד לקבלת תערובת אחידה בקערה קטנה. מרחים את החלק העליון של הלחמניות בתערובת המיונז בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מניחים את המוצרלה בתחתית הלחמניות, עורמים גבוה עם החזה ומצקת את הג ' וס מעל. למעלה עם סלט הכרוב האדום.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
13
הקציפו את מיץ הלימון, החומץ והסוכר בקערה בינונית. תוך כדי הקצפה מוסיפים לאט את השמן לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מוסיפים את פלפלי הדובדבן, השאלוט והכרוב. טועמים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הקערה בניילון ומניחים בצד במקרר עד שמוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')2kgsבשר בקרבשר בקר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשרמלאי בשר1כף. חומץ ביין אדוםגזר, לחתוך לחתיכותגזר, לחתוך לחתיכות2גבעולי סלרי, לחתוך לחתיכותגבעולי סלרי, לחתוך לחתיכות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס דק פלפלים צ'ארד דובדבןפרוס דק פלפלים צ'ארד דובדבן4sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי3ציפורןשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון גסמלח כשר ופלפל שחור טחון גס4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)מיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו82 כפות חמאה מומסתמוצרלה מעושנתמוצרלה מעושנת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4לחמניות בצל, חמאה קלוי עד הזהבלחמניות בצל, חמאה קלוי עד הזהב9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 ראש כרוב אדום, פרוס דק (על1/2 ראש כרוב אדום, פרוס דק (על4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1קטןשאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק11 כף אורגנו מיובשחרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון3או 4 ענפי טימין טרייםאו 4 ענפי טימין טריים1בצל צהוב, לחתוך לחתיכותבצל צהוב, לחתוך לחתיכות

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז,טמפרנילו וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור חזה. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את האוסף של יאלומבה סמואל שיראז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
אוסף של יאלומבה סמואל שיראז
אוסף של יאלומבה סמואל שיראז
ברוסה שיראז מוריש שהוא נגיש, בעל גוף מלא ובשרני. עמוק ומרהר בניחוחות של פירות כהים, תבלינים אדומים, אניס ודובדבנים בשלים, החיך זורם במרקם אחיד לקראת גימור רך.תיהנו עם המבורגרים של בטטה ושעועית שחורה או צלי טלה עם כל הקישוטים.