קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

כריך חזה יהודי עם מוצרלה מעושנת וסלט כרוב אדום

כריך חזה יהודי עם מוצרלה מעושנת וסלט כרוב אדום
כריך חזה יהודי עם מוצרלן מעושן וסלט כרוב אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 118 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1564 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי דפנה, סוכר, מלח כשר ופלפל גרוס גס וגזר. 191 אדם התרשמו מתכון זה. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל יהודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 95%. נסו כריך חזה יהודי עם מוצרלן מעושן וסלט כרוב אדום, טאקו בריסק עם כרוב אדום, ו חזה יהודי (חמוץ מתוק) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מפזרים את החזה בנדיבות משני הצדדים עם 1 כף מלח ומעט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מניחים תנור הולנדי גדול או סיר על בסיס כבד על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מוסיפים את החזה וצורבים מכל הצדדים עד להזהבה עמוקה, 10 עד 12 דקות.
7
מוציאים את החזה ומניחים בצד.
8
מוסיפים את השום, הסלרי, הגזר והבצל ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות. מתפיחים את הסיר עם היין ומניחים להתבשל, בערך 1 דקה. לאחר מכן, השתמש בכף עץ כדי לגרד את תחתית הסיר. לאחר מכן מוסיפים את הציר, הרוזמרין, עלי הדפנה והטימין.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את החזה חזרה לסיר עם השומן כלפי מעלה, מכסים וצולים בתנור עד שהחזה רך במזלג, כ -3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מעבירים את החזה לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח, בערך 15 דקות. מסננים את הירקות ומרחיקים מעט מעודפי השומן ושומרים את הג ' וס. פורסים את החזה דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מקציפים את המיונז והחרדל עד לקבלת תערובת אחידה בקערה קטנה. מרחים את החלק העליון של הלחמניות בתערובת המיונז בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מניחים את המוצרלה בתחתית הלחמניות, עורמים גבוה עם החזה ומצקת את הג ' וס מעל. למעלה עם סלט הכרוב האדום.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
13
הקציפו את מיץ הלימון, החומץ והסוכר בקערה בינונית. תוך כדי הקצפה מוסיפים לאט את השמן לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מוסיפים את פלפלי הדובדבן, השאלוט והכרוב. טועמים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הקערה בניילון ומניחים בצד במקרר עד שמוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר2kgsבשר בקרבשר בקר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר1כף. חומץ ביין אדוםגזר, לחתוך לחתיכותגזר, לחתוך לחתיכות2גבעולי סלרי, לחתוך לחתיכותגבעולי סלרי, לחתוך לחתיכות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס דק פלפלים צ'ארד דובדבןפרוס דק פלפלים צ'ארד דובדבן4sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי3ציפורןשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון גסמלח כשר ופלפל שחור טחון גס4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)מיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו82 כפות חמאה מומסתמוצרלה מעושנתמוצרלה מעושנת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4לחמניות בצל, חמאה קלוי עד הזהבלחמניות בצל, חמאה קלוי עד הזהב9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 ראש כרוב אדום, פרוס דק (על1/2 ראש כרוב אדום, פרוס דק (על4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1קטןשאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק12 כפיות אבקת שוםחרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי3או 4 ענפי טימין טרייםאו 4 ענפי טימין טריים1בצל צהוב, לחתוך לחתיכותבצל צהוב, לחתוך לחתיכות

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז,טמפרנילו וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור חזה. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את האוסף של יאלומבה סמואל שיראז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
אוסף של יאלומבה סמואל שיראז
אוסף של יאלומבה סמואל שיראז
ברוסה שיראז מוריש שהוא נגיש, בעל גוף מלא ובשרני. עמוק ומרהר בניחוחות של פירות כהים, תבלינים אדומים, אניס ודובדבנים בשלים, החיך זורם במרקם אחיד לקראת גימור רך.תיהנו עם המבורגרים של בטטה ושעועית שחורה או צלי טלה עם כל הקישוטים.