כריך חזה יהודי עם מוצרלן מעושן וסלט כרוב אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 118 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1564 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי דפנה, סוכר, מלח כשר ופלפל גרוס גס וגזר. 191 אדם התרשמו מתכון זה. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל יהודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 95%. נסו כריך חזה יהודי עם מוצרלן מעושן וסלט כרוב אדום, טאקו בריסק עם כרוב אדום, ו חזה יהודי (חמוץ מתוק) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
מפזרים את החזה בנדיבות משני הצדדים עם 1 כף מלח ומעט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מניחים תנור הולנדי גדול או סיר על בסיס כבד על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את החזה וצורבים מכל הצדדים עד להזהבה עמוקה, 10 עד 12 דקות.
7
מוציאים את החזה ומניחים בצד.
8
מוסיפים את השום, הסלרי, הגזר והבצל ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות. מתפיחים את הסיר עם היין ומניחים להתבשל, בערך 1 דקה. לאחר מכן, השתמש בכף עץ כדי לגרד את תחתית הסיר. לאחר מכן מוסיפים את הציר, הרוזמרין, עלי הדפנה והטימין.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את החזה חזרה לסיר עם השומן כלפי מעלה, מכסים וצולים בתנור עד שהחזה רך במזלג, כ -3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מעבירים את החזה לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח, בערך 15 דקות. מסננים את הירקות ומרחיקים מעט מעודפי השומן ושומרים את הג ' וס. פורסים את החזה דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
מקציפים את המיונז והחרדל עד לקבלת תערובת אחידה בקערה קטנה. מרחים את החלק העליון של הלחמניות בתערובת המיונז בנדיבות.
שיראז,טמפרנילו וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור חזה. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את האוסף של יאלומבה סמואל שיראז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
אוסף של יאלומבה סמואל שיראז
ברוסה שיראז מוריש שהוא נגיש, בעל גוף מלא ובשרני. עמוק ומרהר בניחוחות של פירות כהים, תבלינים אדומים, אניס ודובדבנים בשלים, החיך זורם במרקם אחיד לקראת גימור רך.תיהנו עם המבורגרים של בטטה ושעועית שחורה או צלי טלה עם כל הקישוטים.