כריך חזיר, ביצה וגבינה על מאפין אנגלי
חזיר, כריך ביצה וגבינה על מאפין אנגלי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל של 729 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינה שוויצרית, חמאה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו כריך מאפין אנגלי ים תיכוני, כריך אבוקדו, ביצה ומאפינס אנגלי, ו בואו נתחיל לבשל: ביצה מטוגנת עם פנים פתוחות וכריך מאפינס אנגלי אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
שים את חצאי העגבניות על תבנית עם נייר אפייה, חתוך כלפי מעלה, מזלפים שמן ומתבלים במלח, פלפל וטימין. צולים את העגבניות עד לריכוך, כ-30 דקות.
מוציאים את העגבניות לצלחת. נגבו את נייר האפייה במגבות נייר והניחו את חצאי המאפינס האנגלים על תבנית האפייה וטוסט בתנור עד להזהבה קלה, כ -5 דקות. מעל כל אחד פרוסת הגבינה, מחזירים לתנור וטוסטים עד שהגבינה נמסה, כ -2 דקות.
מוציאים ומניחים לשבת בזמן שמכינים את הביצים.
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית.
מוסיפים את פרוסות החזיר ומבשלים עד שהם מעט פריכים ומחוממים.
מוסיפים למחבת כמה כפות חמאה, מקציפים 8 ביצים גדולות בקערה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה עד שנוצרים גבינה רכה ומערבבים פנימה את העירית.
למעלה כל חצי מאפין עם פרוסת בשר חזיר. למעלה את החצי התחתון עם חלק מהביצים ו -2 חצאי עגבניות.
שלב חצאים להכנת 4 כריכים.