קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

כריך טונה בגריל ים תיכוני

כריך טונה בגריל ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריך טונה בגריל הים תיכוני. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 347 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותרימו צלפים, חומץ יין, פטרוזיליה רגילה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו כריך טונה ים תיכוני, כריך סלט טונה ים תיכוני, ו טונאן בסגנון ים תיכוני וכריך זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמן, טימין, חומץ, מלח, פלפל ושום. בכוס רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק resealable מזון אחסון, לשפוך חצי תערובת שמן על פילה דגים; להפוך דגים מעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או חותם תיק ומקרר לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מערבבים את תערובת השמן הנותרת, העגבניות, הבצל, הזיתים, הפטרוזיליה והצלפים; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר דגים מן המרינדה; מרינדה מילואים. מכסים וגריל דגים 5 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 10 עד 15 דקות, צחצוח 2 או 3 פעמים עם מרינדה מפנה פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. לשבור דגים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
חותכים את שליש העליון של כיכר לחם. חלול את שני החלקים, משאיר קרום עבה 1/2 אינץ'. סדר רומיין על החלק התחתון של הלחם. למעלה עם דגים. תערובת עגבניות כף שווה על פני דגים. תחליף את חתיכת הלחם העליונה. כיכר לעטוף בניילון נצמד או לסכל ולקרר 30 עד 60 דקות. פתח וחתוך ל-4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
רומייןרומיין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.