קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות27
מגזין

כריך טונה עם בייגל ספידי

כריך טונה עם בייגל ספידי
ספידי בייגל טונה להמיס הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 69 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 908 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לך בייגל, מיונז, טונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 80%. נסו כריכי בייגל טונה, כריכי בייגל טונה, ו נמס בייגל הולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הטונה, המיונז והחרדל בקערה בינונית, באמצעות מזלג כדי לרסק את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מעל כל בייגל חצי עם חצי מתערובת הטונה.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
מפזרים את צמרות עם גבינת צ ' דר גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
5
מניחים חצאי בייגל על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים את חצאי הבייגל בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.