כריך ירקות ים תיכוני בגריל
כריך ירקות ים תיכוני בגריל דורש כ 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות פורטבלו, חצילים, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. . נסו כריך עוף ים תיכוני בגריל, כריך טונה בגריל ים תיכוני, ו ירקות בגריל כריך / bombay ירקות בגריל כריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מברשת חצילים ופלפלים אדומים עם 1 כף שמן זית; להשתמש יותר במידת הצורך, בהתאם לגדלים של ירקות.
מניחים על תבנית אפייה וצולים בתנור שחומם מראש. חציל צלוי עד מכרז, כ 25 דקות; פלפלים צלויים עד מושחר.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
בינתיים, מחממים 1 כף שמן זית ומבשלים ומערבבים פטריות עד למכרז. מערבבים שום כתוש לתוך מיונז. פרוס פוקצ ' ה בחצי אורך.
מורחים תערובת מיונז על אחד או שני החצאים.
לקלף פלפלים מקורר, ליבה ופרוסה. מסדרים חצילים, פלפלים ופטריות על פוקצ ' ה. לעטוף כריך בניילון נצמד; מניחים קרש חיתוך על גבי זה ומשקל אותו עם כמה מזונות משומרים. אפשר כריך לשבת במשך 2 שעות לפני חיתוך והגשה.