כריך מעדנייה בסוף השבוע נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, מעדנייה, jalape כבוש & ntlde;o chiles, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויחה spoonacular הציון 53%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריך מעדנייה בסוף השבוע, כריך המעדנייה הטוב ביותר, ו DELI DELUXEÂ ® Sub Sandwich.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים לחם, חותכים, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מערבבים פסטו וmayonnaise בקערה קטנה; להפיץ על הצדדים לחתוך יותר מדי של לחם. סדר צ ' יזון החלק התחתון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
אופים לחם עד קלוי קלוי, על 10minutes. גבינה למעלה עם בשרים, thenpeperoncini, בצל, עגבניות, ארוגולה.מכסים בחצי העליון של הלחם.