קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות11
מגזין

כריך נקניק חם ולחם צרפתי שוויצרי

כריך נקניק חם ולחם צרפתי שוויצרי
אם יש לך רוטב קצפת נס, חזיר מעדניית אוסקר מאייר, חרדל דיז'ון גריי poupon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק רול לחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות עוגיות סניקרס בצק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: כריך נקניק חם ולחם צרפתי שוויצרי, פיצות לחם צרפתי בשוויץ מוקרם, ו פיצות תרד ופיצות לחם צרפתי שוויצרי.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים רוטב וחרדל; מורחים על החלק התחתון של הגליל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
מורחיםמורחים
גלולגלול
3
מילוי רול עם בשר חזיר ו 2% סינגלים חלב.
מרכיבים שתצטרך
2 אחוז חלב2 אחוז חלב
גלולגלול
חםחם
4
מניחים במחבת אפייה רדודה או על תבנית אפייה; מכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים 8 עד 10 דקות או עד 2% סינגלים חלב נמס כריך מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 אחוז חלב2 אחוז חלב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Feret למברט בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.