קושיבינוני
מוכן ב12 דק.
מנות30
ציון בריאות6
מגזין

כריך סטייק Ahi

כריך סטייק Ahi
כריך סטייק Ahi דורש סביב 12 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 30 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זה מובא לך על ידי latimes.com. לכו לחנות ותרימו סטייקים בצורת ahi, שימו לב: מג'ו גוט מ " הרענון של טיילור". הג'ינג'ר החמוץ והאבקה ווסאבי זמינים בשווקים האסיאתיים ובחלקי האוכל האסיאתיים של מצרכים מצוידים היטב, מיונז ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק, כריך סטייק, ו כריך סטייק.

מרכיבים

680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרכז-לחתוך ahi סטייקים, סושי כיתהמרכז-לחתוך ahi סטייקים, סושי כיתה30ריבס, קצוץ טרי או קפואהערה: מג'ו גוט מה הערה: מג'ו גוט מה "רענן" של טיילור. הג'ינג'ר החמוץ והאבקה ווסאבי זמינים בשווקים האסיאתיים ובחלקי האוכל האסיאתיים של המצרכים המצוידים היטב4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב נאפה פרוס דקכרוב נאפה פרוס דק3חזור על התהליך, בישול על 2 דקות לצרוב, וסיבוב אם תרצה בכך. הסטייקים יהיו נדירים באמצע.חזור על התהליך, בישול על 2 דקות לצרוב, וסיבוב אם תרצה בכך. הסטייקים יהיו נדירים באמצע.4אג באנס, חתוך לשנייםאג באנס, חתוך לשניים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר2. להפחית את החום בינוני גבוה לצרוב במשך 1 דקה. אם אתה רוצה לקבל סימני גריל crisscrossing, לסובב כל סטייק 90 מעלות ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה, ואז לפנות2. להפחית את החום בינוני גבוה לצרוב במשך 1 דקה. אם אתה רוצה לקבל סימני גריל crisscrossing, לסובב כל סטייק 90 מעלות ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה, ואז לפנות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1מניחים את המיונז, ג'ינג'ר, ווסאבי, בצל ופלפל במעבד מזון תערובת לערבב. הגדר בצדמניחים את המיונז, ג'ינג'ר, ווסאבי, בצל ופלפל במעבד מזון תערובת לערבב. הגדר בצד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'ינג'ר כבושג'ינג'ר כבוש2(חוֹרֶף)בצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ2(חוֹרֶף)חומץ אורזחומץ אורז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר30ריבס, קצוץ טרי או קפואסלט כרוב אסייתיסלט כרוב אסייתי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות4טוסט הלחמניות ולהפיץ את שני הצדדים עם תערובת מיונז. בחלק התחתון של כל לחמניה, מניחים סטייק ahi, ערימת כחצי כוס כרוב על גבי, ולאחר מכן לכסות עם חצי העליון של לחמניהטוסט הלחמניות ולהפיץ את שני הצדדים עם תערובת מיונז. בחלק התחתון של כל לחמניה, מניחים סטייק ahi, ערימת כחצי כוס כרוב על גבי, ולאחר מכן לכסות עם חצי העליון של לחמניה1גדול1. מניחים את הכרוב בקערה גדולה. מערבבים את החומץ, השמן והבצל במעבד מזון, ואז לשפוך על הכרוב ולזרוק למעיל1. מניחים את הכרוב בקערה גדולה. מערבבים את החומץ, השמן והבצל במעבד מזון, ואז לשפוך על הכרוב ולזרוק למעיל2(חוֹרֶף)אבקת ווסאביאבקת ווסאבי30ריבס, קצוץ טרי או קפואמיונז ג'ינג'ר ווסאבימיונז ג'ינג'ר ווסאבי11 קילו קישואים,1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס