כריך סטייק בגריל
כריך סטייק בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם בגטים רול, מלח ופלפל כשרים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק, כריך סטייק צלוי עם צלעות., ו כריך סטייק בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את כל המרכיבים המרינדה יחד בקערה ושופכים אותו לתוך שקית פלסטיק גדולה בגודל גלון resealable.
מוסיפים את הסטייק ופונים כדי לוודא שהוא מכוסה לחלוטין על ידי המרינדה. מקררים לפחות 2 שעות ועד 12, הופכים את השקית מדי פעם.
ממיסים את החמאה בסיר תחתית כבד על אש בינונית. לאחר נמס להוסיף את הקמח ומערבבים עד שהוא הופך צבע בלונדיני בהיר. לאט לאט להקציף בחלב. להביא את החלב עד רתיחה תוך ערבוב. פעם אחת ב מבשלים, מערבבים בגבינה, קומץ בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור חם עד מוכן לשימוש.
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
לזרוק בצל ירוק בקערה עם שמן זית, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
הסר את הסטייק מן המרינדה ולתת את ניקוז עודף. גריל סטייק במשך 5 עד 7 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר ועל 8 עד 10 דקות עבור בינוני.
הסר את הסטייק מהגריל ללוח חיתוך ולאפשר לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
בזמן שהסטייק נח, שים את הבצלים והבגטים הירוקים על הגריל. מבשלים את הבצל הירוק עד חרוך ורך, כ 4 דקות, וטוסט את הלחם עד הזהב.
כדי להרכיב, פרוס את הסטייק, בזווית של 45 מעלות, לפרוסות דקות מאוד על פני התבואה. שים קצת סטייק על החלק התחתון של כל גליל, העליון עם כמה בצל ירוק בגריל, וחנק עם רוטב גבינת פרובולון. מכסים עם החלק העליון של הגליל ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה