כריך עוף וזוביו הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1340 קלוריות, 83 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. אם יש לך פלפל, שאלוט, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 90 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 96%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: כריך עוף וזוביו, עוף וזוב, ו עוף וזוב.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לעוף: חממו את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.הניחו רשת בתוך תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחממים את השמן על אש בינונית במחבת עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים את העוף במלח ופלפל. מחפר בקמח ומנער כל עודף. מטגנים את העוף בשמן עד להזהבה, 5 עד 6 דקות בצד. מניחים בצד על תבנית האפייה המוכנה. שמור על חום בתנור. פורסים את העוף לשניים לפני הרכבת הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מוסיפים את השמן לאותה מחבת מן העוף ומטגנים את התבלינים האיטלקיים, פלפל אדום כתוש, שום ושאלוט עד ריחני, בערך 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל. מתפיחים עם היין הלבן ומביאים לרתיחה עד שריח האלכוהול פוחת, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שדי פסיון אם )
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אלכוהול
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את ציר העוף ומיץ הלימון ומביאים שוב לרתיחה, כ -10 דקות עד שהטעם מתעצם. להתחמם עבור כריך לבנות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1
מחממים מחצית מהשמן במחבת עם תחתית כבדה ומקפיצים את הפטריות ללא צפיפות או יצירת שכבות. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. תן לפטריות אחת לערבב ולתת להתקרמל. ברגע שצד אחד חום זהוב, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים פעם אחת ומניחים לבשל עד שכל הצדדים רכים אך זהובים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוציאים לצלחת. לאותה מחבת מוסיפים את יתרת השמן והאפונה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם חמים אך עדיין בהירים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים עם הפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
לבניית הכריך: על חתיכה טרייה ונחמדה של גליל צרפתי מפוצל אך צירים, הניחו שפריץ של מאיו טוב, 2 פרוסות פרובולון, 2 טריזי תפוחי אדמה קלויים, 1 חזה עוף, מעט פטריות ואפונה ועליהם ג ' יארדיניירה חמה. קח את הכריך כולו או לטבול ג ' וס עוף חם או מצקת על. החזק ביד אחת או שתיים ונושך חזק.
מרכיבים שתצטרך
Giardiniera החם
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
גליל צרפתי
פרובולון
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
מרכיבים וכיוונים
6
מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס. זורקים את טריזי תפוחי האדמה עם שמן הזית, אבקת השום, המלח והפלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
סטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה ומבשלים עד להזהבה מכל צד, מדפדפים באמצע הדרך, כ -12 דקות לכל צד. כששני הצדדים זהובים וניתן לנקב את תפוחי האדמה בקלות בעזרת מזלג, הטטרים נעשים.