כריך עוף וזוביו
כריך עוף וזוביו הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1340 קלוריות, 83 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. אם יש לך פלפל, שאלוט, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 90 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 96%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: כריך עוף וזוביו, עוף וזוב, ו עוף וזוב.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לעוף: חממו את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.הניחו רשת בתוך תבנית עם נייר אפייה.
מחממים את השמן על אש בינונית במחבת עם תחתית כבדה.
מפזרים את העוף במלח ופלפל. מחפר בקמח ומנער כל עודף. מטגנים את העוף בשמן עד להזהבה, 5 עד 6 דקות בצד. מניחים בצד על תבנית האפייה המוכנה. שמור על חום בתנור. פורסים את העוף לשניים לפני הרכבת הכריכים.
מוסיפים את השמן לאותה מחבת מן העוף ומטגנים את התבלינים האיטלקיים, פלפל אדום כתוש, שום ושאלוט עד ריחני, בערך 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל. מתפיחים עם היין הלבן ומביאים לרתיחה עד שריח האלכוהול פוחת, כ -2 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומיץ הלימון ומביאים שוב לרתיחה, כ -10 דקות עד שהטעם מתעצם. להתחמם עבור כריך לבנות.
מחממים מחצית מהשמן במחבת עם תחתית כבדה ומקפיצים את הפטריות ללא צפיפות או יצירת שכבות. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. תן לפטריות אחת לערבב ולתת להתקרמל. ברגע שצד אחד חום זהוב, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים פעם אחת ומניחים לבשל עד שכל הצדדים רכים אך זהובים.
מוציאים לצלחת. לאותה מחבת מוסיפים את יתרת השמן והאפונה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם חמים אך עדיין בהירים מאוד.
מערבבים עם הפטריות ומניחים בצד.
לבניית הכריך: על חתיכה טרייה ונחמדה של גליל צרפתי מפוצל אך צירים, הניחו שפריץ של מאיו טוב, 2 פרוסות פרובולון, 2 טריזי תפוחי אדמה קלויים, 1 חזה עוף, מעט פטריות ואפונה ועליהם ג ' יארדיניירה חמה. קח את הכריך כולו או לטבול ג ' וס עוף חם או מצקת על. החזק ביד אחת או שתיים ונושך חזק.
מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס. זורקים את טריזי תפוחי האדמה עם שמן הזית, אבקת השום, המלח והפלפל בקערה.
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה ומבשלים עד להזהבה מכל צד, מדפדפים באמצע הדרך, כ -12 דקות לכל צד. כששני הצדדים זהובים וניתן לנקב את תפוחי האדמה בקלות בעזרת מזלג, הטטרים נעשים.