קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

כריך עוף וזוביו

כריך עוף וזוביו
כריך עוף וזוביו הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1340 קלוריות, 83 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. אם יש לך פלפל, שאלוט, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 90 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 96%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: כריך עוף וזוביו, עוף וזוב, ו עוף וזוב.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לעוף: חממו את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.הניחו רשת בתוך תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים את השמן על אש בינונית במחבת עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים את העוף במלח ופלפל. מחפר בקמח ומנער כל עודף. מטגנים את העוף בשמן עד להזהבה, 5 עד 6 דקות בצד. מניחים בצד על תבנית האפייה המוכנה. שמור על חום בתנור. פורסים את העוף לשניים לפני הרכבת הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מוסיפים את השמן לאותה מחבת מן העוף ומטגנים את התבלינים האיטלקיים, פלפל אדום כתוש, שום ושאלוט עד ריחני, בערך 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל. מתפיחים עם היין הלבן ומביאים לרתיחה עד שריח האלכוהול פוחת, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
אלכוהולאלכוהול
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את ציר העוף ומיץ הלימון ומביאים שוב לרתיחה, כ -10 דקות עד שהטעם מתעצם. להתחמם עבור כריך לבנות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1
מחממים מחצית מהשמן במחבת עם תחתית כבדה ומקפיצים את הפטריות ללא צפיפות או יצירת שכבות. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. תן לפטריות אחת לערבב ולתת להתקרמל. ברגע שצד אחד חום זהוב, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים פעם אחת ומניחים לבשל עד שכל הצדדים רכים אך זהובים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים לצלחת. לאותה מחבת מוסיפים את יתרת השמן והאפונה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם חמים אך עדיין בהירים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים עם הפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
לבניית הכריך: על חתיכה טרייה ונחמדה של גליל צרפתי מפוצל אך צירים, הניחו שפריץ של מאיו טוב, 2 פרוסות פרובולון, 2 טריזי תפוחי אדמה קלויים, 1 חזה עוף, מעט פטריות ואפונה ועליהם ג ' יארדיניירה חמה. קח את הכריך כולו או לטבול ג ' וס עוף חם או מצקת על. החזק ביד אחת או שתיים ונושך חזק.
מרכיבים שתצטרך
Giardiniera החםGiardiniera החם
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
גליל צרפתיגליל צרפתי
פרובולוןפרובולון
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
מרכיבים וכיוונים
6
מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס. זורקים את טריזי תפוחי האדמה עם שמן הזית, אבקת השום, המלח והפלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה ומבשלים עד להזהבה מכל צד, מדפדפים באמצע הדרך, כ -12 דקות לכל צד. כששני הצדדים זהובים וניתן לנקב את תפוחי האדמה בקלות בעזרת מזלג, הטטרים נעשים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות כפתור טריות, פרוסות בעובי 1/4 אינץפטריות כפתור טריות, פרוסות בעובי 1/4 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1אוראו ממולאים כפוליםפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי4שרימפס וורידיםGiardiniera החםGiardiniera החם1אוראו ממולאים כפוליםתיבול איטלקי מיובשתיבול איטלקי מיובש1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי4שרימפס וורידיםמיונזמיונז12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אפונה ירוקה קפואה, מופשרתאפונה ירוקה קפואה, מופשרת82 כפות חמאה מומסתפרובולוןפרובולון2תפוחי אדמה russet, שפשף לחתוך לתוך 8 טריזים ארוכיםתפוחי אדמה russet, שפשף לחתוך לתוך 8 טריזים ארוכים1שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזה עוף ללא עצמות, ללא עור כל), butterfliedחזה עוף ללא עצמות, ללא עור כל), butterflied46 אינץ ' לחמניות צירים צרפתיות6 אינץ ' לחמניות צירים צרפתיות