קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

כריך פורטובלו Cajun עם אבוקדו Remoulade

כריך פורטובלו Cajun עם אבוקדו Remoulade
נסו עוגות שפמנון Cajun עם Remoulade, עוגות סרטנים עם קייג'ון רמולייד, ו עוגות ארטישוק עם Cajun Rémoulade (מתכונים דומים).

הוראות

1
פטריות:.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מפזרים את התחתית עם קמצוץ של מלח וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים את השמן והחום למשך 1 דקה, נזהרים לא לתת לו לעשן. זה ייצור אפקט nonstick.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים 3-4 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
הוסף 1 tbls. של התיבול Cajun, יחד עם היין, חומץ, ומים כוס 1, להביא לרתיחה, חום נמוך ומבשל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים פטריות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
יוצקים את הפטריות והנוזל לתוך מיכל רדוד, לכסות, ולהניח בצד כדי להשרות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
הסר את הפטריות מן המרינדה ולחץ בין מגבות נייר או במגבת צלחת כדי להסיר מרינדה עודף, ואז מפזרים הנותרים Cajun תיבול, לחיצה על תיבול לתוך שני הצדדים של פרוסות הפטרייה. להשליך את המרינדה(או לשמור לשימוש אחר). במחבת ברזל יצוק על חום גבוה בינוני, לבשל את הפטריות בשכבה אחת(ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה בשתי קבוצות) עד מושחר, 2-3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר לצלחת.Remoulade:.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
11
מניחים את כל החומרים במעבד מזון או בלנדר להתמזג גבוה במשך 1 דקה. חנות, מכוסה, במקרר עד 1 שבוע.עושה 1 3/4 כוסות.לשים את זה ביחד:.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מורחים כפית של remoulade על חצי אחד של כל גליל. למעלה כל אחד עם 1 או 2 עלי חסה וכמה פרוסות של עגבניות ואבוקדו. מחלקים את פרוסות הפטרייה בין הלחמניות. סגור כל כריך וחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
לשרת וליהנות!

מרכיבים

1אבוקדו בשל, קלוף, פרוסאבוקדו בשל, קלוף, פרוס2חתיכות טופי הית' ברצלפים, טחוןצלפים, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה טרייה, טחוןפטרוזיליה טרייה, טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב remouladeרוטב remoulade1אוראו ממולאים כפולים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים11 כף אורגנו מיובשחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון טרי (או סיד)מיץ לימון טרי (או סיד)4עלי חסה, שטופים ומיובשים (רומיין עובד היטב)עלי חסה, שטופים ומיובשים (רומיין עובד היטב)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז (עדיף טבעוני)מיונז (עדיף טבעוני)11 כף אורגנו מיובשחרדל בסגנון דיז'וןחרדל בסגנון דיז'ון4largesפטריות portabella, נבעו, זימים הוסרו, לחתוך על הטיה לפרוסות 1/4 אינץפטריות portabella, נבעו, זימים הוסרו, לחתוך על הטיה לפרוסות 1/4 אינץ2חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום, טחוןפלפל אדום, טחון4לחמניות כריך רכות, פיצוללחמניות כריך רכות, פיצול0חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם4שרימפס וורידיםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתיבול מלח cajun נמוךתיבול מלח cajun נמוך2שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ2חתיכות טופי הית' ברשאלוט, טחוןשאלוט, טחון1כף. חומץ ביין אדוםעגבניות, פרוסות דקעגבניות, פרוסות דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ יין לבן (או חומץ בלסמי לבן)חומץ יין לבן (או חומץ בלסמי לבן)1אוראו ממולאים כפוליםרוטב ווסטרשייר (עדיף טבעוני)רוטב ווסטרשייר (עדיף טבעוני)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pazo de Galegos Albarino. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
זה 100% אלברינו הוא יין ייחודי באמת אקספרסיבי מגיע גפנים מניבים נמוכה. באמצעות שימוש בתסיסה מלולקטית חלקית, היין מציג רעננות רבה יותר וביטוי ארומטי. יין בצבע קש זה מתגאה בניחוחות של תפוח ירוק, הדרים קלים ונימות פרחוניות. על החיך יין זה הוא התגלמות הטריות עם ביטוי טארט קל של אותו תפוח ירוק והדרים. החומציות הגבוהה במקצת היא סיבה לחגיגה כמו יין זה יהיה זוג להפליא עם כל מספר של מאכלים מתובלים או עשירים יותר.