קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

כריך פורטובלו Cajun עם אבוקדו Remoulade

כריך פורטובלו Cajun עם אבוקדו Remoulade
נסו עוגות שפמנון Cajun עם Remoulade, עוגות סרטנים עם קייג'ון רמולייד, ו עוגות ארטישוק עם Cajun Rémoulade (מתכונים דומים).

הוראות

1
פטריות:.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מפזרים את התחתית עם קמצוץ של מלח וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים את השמן והחום למשך 1 דקה, נזהרים לא לתת לו לעשן. זה ייצור אפקט nonstick.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים 3-4 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
הוסף 1 tbls. של התיבול Cajun, יחד עם היין, חומץ, ומים כוס 1, להביא לרתיחה, חום נמוך ומבשל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים פטריות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
יוצקים את הפטריות והנוזל לתוך מיכל רדוד, לכסות, ולהניח בצד כדי להשרות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
הסר את הפטריות מן המרינדה ולחץ בין מגבות נייר או במגבת צלחת כדי להסיר מרינדה עודף, ואז מפזרים הנותרים Cajun תיבול, לחיצה על תיבול לתוך שני הצדדים של פרוסות הפטרייה. להשליך את המרינדה(או לשמור לשימוש אחר). במחבת ברזל יצוק על חום גבוה בינוני, לבשל את הפטריות בשכבה אחת(ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה בשתי קבוצות) עד מושחר, 2-3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר לצלחת.Remoulade:.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
11
מניחים את כל החומרים במעבד מזון או בלנדר להתמזג גבוה במשך 1 דקה. חנות, מכוסה, במקרר עד 1 שבוע.עושה 1 3/4 כוסות.לשים את זה ביחד:.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מורחים כפית של remoulade על חצי אחד של כל גליל. למעלה כל אחד עם 1 או 2 עלי חסה וכמה פרוסות של עגבניות ואבוקדו. מחלקים את פרוסות הפטרייה בין הלחמניות. סגור כל כריך וחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
לשרת וליהנות!

מרכיבים

1אבוקדו בשל, קלוף, פרוסאבוקדו בשל, קלוף, פרוס2חתיכות טופי הית' ברצלפים, טחוןצלפים, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה טרייה, טחוןפטרוזיליה טרייה, טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב remouladeרוטב remoulade1אוראו ממולאים כפולים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים12 כפיות אבקת שוםחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון טרי (או סיד)מיץ לימון טרי (או סיד)4עלי חסה, שטופים ומיובשים (רומיין עובד היטב)עלי חסה, שטופים ומיובשים (רומיין עובד היטב)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז (עדיף טבעוני)מיונז (עדיף טבעוני)12 כפיות אבקת שוםחרדל בסגנון דיז'וןחרדל בסגנון דיז'ון4largesפטריות portabella, נבעו, זימים הוסרו, לחתוך על הטיה לפרוסות 1/4 אינץפטריות portabella, נבעו, זימים הוסרו, לחתוך על הטיה לפרוסות 1/4 אינץ2חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום, טחוןפלפל אדום, טחון4לחמניות כריך רכות, פיצוללחמניות כריך רכות, פיצול0חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם4שרימפס וורידיםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תיבול מלח cajun נמוךתיבול מלח cajun נמוך2שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ2חתיכות טופי הית' ברשאלוט, טחוןשאלוט, טחון1כף. חומץ ביין אדוםעגבניות, פרוסות דקעגבניות, פרוסות דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ יין לבן (או חומץ בלסמי לבן)חומץ יין לבן (או חומץ בלסמי לבן)1אוראו ממולאים כפוליםרוטב ווסטרשייר (עדיף טבעוני)רוטב ווסטרשייר (עדיף טבעוני)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pazo de Galegos Albarino. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
זה 100% אלברינו הוא יין ייחודי באמת אקספרסיבי מגיע גפנים מניבים נמוכה. באמצעות שימוש בתסיסה מלולקטית חלקית, היין מציג רעננות רבה יותר וביטוי ארומטי. יין בצבע קש זה מתגאה בניחוחות של תפוח ירוק, הדרים קלים ונימות פרחוניות. על החיך יין זה הוא התגלמות הטריות עם ביטוי טארט קל של אותו תפוח ירוק והדרים. החומציות הגבוהה במקצת היא סיבה לחגיגה כמו יין זה יהיה זוג להפליא עם כל מספר של מאכלים מתובלים או עשירים יותר.