נסו עוגות שפמנון Cajun עם Remoulade, עוגות סרטנים עם קייג'ון רמולייד, ו עוגות ארטישוק עם Cajun Rémoulade (מתכונים דומים).
הוראות
1
פטריות:.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים את התחתית עם קמצוץ של מלח וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את השמן והחום למשך 1 דקה, נזהרים לא לתת לו לעשן. זה ייצור אפקט nonstick.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
5
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים 3-4 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
6
הוסף 1 tbls. של התיבול Cajun, יחד עם היין, חומץ, ומים כוס 1, להביא לרתיחה, חום נמוך ומבשל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים פטריות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
יוצקים את הפטריות והנוזל לתוך מיכל רדוד, לכסות, ולהניח בצד כדי להשרות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
הסר את הפטריות מן המרינדה ולחץ בין מגבות נייר או במגבת צלחת כדי להסיר מרינדה עודף, ואז מפזרים הנותרים Cajun תיבול, לחיצה על תיבול לתוך שני הצדדים של פרוסות הפטרייה. להשליך את המרינדה(או לשמור לשימוש אחר). במחבת ברזל יצוק על חום גבוה בינוני, לבשל את הפטריות בשכבה אחת(ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה בשתי קבוצות) עד מושחר, 2-3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר לצלחת.Remoulade:.
מרכיבים שתצטרך
Remoulade
11
מניחים את כל החומרים במעבד מזון או בלנדר להתמזג גבוה במשך 1 דקה. חנות, מכוסה, במקרר עד 1 שבוע.עושה 1 3/4 כוסות.לשים את זה ביחד:.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מורחים כפית של remoulade על חצי אחד של כל גליל. למעלה כל אחד עם 1 או 2 עלי חסה וכמה פרוסות של עגבניות ואבוקדו. מחלקים את פרוסות הפטרייה בין הלחמניות. סגור כל כריך וחתוך לשניים.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pazo de Galegos Albarino. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.