קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

כריך פורטובלו Cajun עם אבוקדו Remoulade

כריך פורטובלו Cajun עם אבוקדו Remoulade
נסו עוגות שפמנון Cajun עם Remoulade, עוגות סרטנים עם קייג'ון רמולייד, ו עוגות ארטישוק עם Cajun Rémoulade (מתכונים דומים).

הוראות

1
פטריות:.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים את התחתית עם קמצוץ של מלח וחום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את השמן והחום למשך 1 דקה, נזהרים לא לתת לו לעשן. זה ייצור אפקט nonstick.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
5
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים 3-4 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
6
הוסף 1 tbls. של התיבול Cajun, יחד עם היין, חומץ, ומים כוס 1, להביא לרתיחה, חום נמוך ומבשל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים פטריות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
יוצקים את הפטריות והנוזל לתוך מיכל רדוד, לכסות, ולהניח בצד כדי להשרות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
הסר את הפטריות מן המרינדה ולחץ בין מגבות נייר או במגבת צלחת כדי להסיר מרינדה עודף, ואז מפזרים הנותרים Cajun תיבול, לחיצה על תיבול לתוך שני הצדדים של פרוסות הפטרייה. להשליך את המרינדה(או לשמור לשימוש אחר). במחבת ברזל יצוק על חום גבוה בינוני, לבשל את הפטריות בשכבה אחת(ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה בשתי קבוצות) עד מושחר, 2-3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר לצלחת.Remoulade:.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
11
מניחים את כל החומרים במעבד מזון או בלנדר להתמזג גבוה במשך 1 דקה. חנות, מכוסה, במקרר עד 1 שבוע.עושה 1 3/4 כוסות.לשים את זה ביחד:.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מורחים כפית של remoulade על חצי אחד של כל גליל. למעלה כל אחד עם 1 או 2 עלי חסה וכמה פרוסות של עגבניות ואבוקדו. מחלקים את פרוסות הפטרייה בין הלחמניות. סגור כל כריך וחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
13
לשרת וליהנות!

מרכיבים

1אבוקדו בשל, קלוף, פרוסאבוקדו בשל, קלוף, פרוס2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)צלפים, טחוןצלפים, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשריוקוןיוקון1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה טרייה, טחוןפטרוזיליה טרייה, טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב remouladeרוטב remoulade1אוראו ממולאים כפולים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים1גבינת פרמזן מגוררתחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1גבינת פרמזן מגוררתמיץ לימון טרי (או סיד)מיץ לימון טרי (או סיד)4עלי חסה, שטופים ומיובשים (רומיין עובד היטב)עלי חסה, שטופים ומיובשים (רומיין עובד היטב)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז (עדיף טבעוני)מיונז (עדיף טבעוני)1גבינת פרמזן מגוררתחרדל בסגנון דיז'וןחרדל בסגנון דיז'ון4largesפטריות portabella, נבעו, זימים הוסרו, לחתוך על הטיה לפרוסות 1/4 אינץפטריות portabella, נבעו, זימים הוסרו, לחתוך על הטיה לפרוסות 1/4 אינץ2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל אדום, טחוןפלפל אדום, טחון4לחמניות כריך רכות, פיצוללחמניות כריך רכות, פיצול0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם4קצת קישואים קצוציםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2קרום: פירורי קרקר גרהםתיבול מלח cajun נמוךתיבול מלח cajun נמוך2שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שאלוט, טחוןשאלוט, טחון1כף. חומץ ביין אדוםעגבניות, פרוסות דקעגבניות, פרוסות דק2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ יין לבן (או חומץ בלסמי לבן)חומץ יין לבן (או חומץ בלסמי לבן)1אוראו ממולאים כפוליםרוטב ווסטרשייר (עדיף טבעוני)רוטב ווסטרשייר (עדיף טבעוני)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pazo de Galegos Albarino. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
זה 100% אלברינו הוא יין ייחודי באמת אקספרסיבי מגיע גפנים מניבים נמוכה. באמצעות שימוש בתסיסה מלולקטית חלקית, היין מציג רעננות רבה יותר וביטוי ארומטי. יין בצבע קש זה מתגאה בניחוחות של תפוח ירוק, הדרים קלים ונימות פרחוניות. על החיך יין זה הוא התגלמות הטריות עם ביטוי טארט קל של אותו תפוח ירוק והדרים. החומציות הגבוהה במקצת היא סיבה לחגיגה כמו יין זה יהיה זוג להפליא עם כל מספר של מאכלים מתובלים או עשירים יותר.