יוצקים את הפטריות והנוזל לתוך מיכל רדוד, לכסות, ולהניח בצד כדי להשרות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
הסר את הפטריות מן המרינדה ולחץ בין מגבות נייר או במגבת צלחת כדי להסיר מרינדה עודף, ואז מפזרים הנותרים Cajun תיבול, לחיצה על תיבול לתוך שני הצדדים של פרוסות הפטרייה. להשליך את המרינדה(או לשמור לשימוש אחר). במחבת ברזל יצוק על חום גבוה בינוני, לבשל את הפטריות בשכבה אחת(ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה בשתי קבוצות) עד מושחר, 2-3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר לצלחת.Remoulade:.
מרכיבים שתצטרך
Remoulade
11
מניחים את כל החומרים במעבד מזון או בלנדר להתמזג גבוה במשך 1 דקה. חנות, מכוסה, במקרר עד 1 שבוע.עושה 1 3/4 כוסות.לשים את זה ביחד:.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מורחים כפית של remoulade על חצי אחד של כל גליל. למעלה כל אחד עם 1 או 2 עלי חסה וכמה פרוסות של עגבניות ואבוקדו. מחלקים את פרוסות הפטרייה בין הלחמניות. סגור כל כריך וחתוך לשניים.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pazo de Galegos Albarino. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.