כריך קובני
כריך קובני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 919 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו חזיר צלוי מעדנייה, גבינה שוויצרית, זיתים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. וזה די טוב. נסו כריך קובני בגריל (כריך קובני), כריך קובני, ו כריך קובני (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הצימוקים, זיתים, שאלוט, חומץ, ושמן בקערה של מעבד מזון. מחית עד שילוב טוב.
מעבירים את תערובת הזית לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לפחות 1 שעה או עד 2 ימים לפני השימוש.
פתח את הלחם כמו ספר ומרח כל צד עם המיונז והחרדל.
להניח 2 פרוסות של בשר חזיר ו 2 פרוסות של חזיר צלוי בצד 1 של הגליל. למעלה עם 2 פרוסות גבינה.
מורחים 1 עד 2 כפות של תבלין-צימוקים זית על הגבינה. תביא את החלק העליון והתחתון של הכריך ביחד.
לעטוף 4 לבנים בנייר אלומיניום ולמקם בתנור f 500 מעלות במשך 15 דקות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה או במחבת מחבת מעל חום בינוני (אם המחבת שלך אינה גדולה מספיק ייתכן שיהיה עליך לבשל את הכריכים ב 2 קבוצות).
מניחים את הכריכים במחבת ולחץ למטה עם הלבנים החמים במשך 3 עד 5 דקות עד הגבינה נמסה הלחם שטוח משחימים.