הליבוט עם פסטו גרגיר הנחלים
הליבוט עם פסטו גרגיר הנחלים הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קליפת לימון, עגבניות שרי, גרגיר הנחלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו הליבוט עם פסטו גרגיר הנחלים מתכון שעועית קנליני, סטייקים הליבוט עם הדרים, גרגיר הנחלים וזיתים שחורים, ו פסטו גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף גרגיר נחלים ולנקז היטב. בחר ענפים עדינים מגבעולים וחותכים לאורכים 3 עד 4 אינץ'; אתה צריך 1 1/2 עד 2 כוסות גבעולים. קוצצים בגסות הנותרים נחלים וגבעולים; אתה צריך 1/3 כדי 1/2 כוס.
בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת קצוץ גרגיר הנחלים, שמן זית, צנוברים, קליפת לימון, ושום עד הקרקע דק.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
חתוך לארבעה חלקים שווים. הגדר מעט בנפרד בתבנית אפייה משומנת 10 על 15 אינץ'. שמור 2 כפות פסטו; להפיץ שנותר שווה על פני דגים.
אופים בתנור רגיל או הסעה 425 עד שהדגים בקושי אטומים אך עדיין לחים למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 8 עד 12 דקות.
בינתיים, לשטוף גזע עגבניות; לחתוך כל אחד לשניים. בקערה, מערבבים גרגרי גרגיר הנחלים, עגבניות ופסטו שמורות. כף באותה מידה על ארבע צלחות ארוחת ערב.
עם מרית רחבה, להעביר דגים לצלחות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מקשטים עם פלחי לימון כדי לסחוט על דגים.