קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

כריך קרואסון גבינת נקניק

כריך קרואסון גבינת נקניק
כריך קרואסון גבינת נקניק דורש כ 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קציצות נקניק, חמאה, רוטב חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: כריך קרואסון טורקיה וגבינה, כריך קרואסון, ו כריך מועדון קרואסון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את קציצות הנקניקיות המבושלות מראש בתנור למשך 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות נקניקקציצות נקניק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בזמן שקציצות נקניקיות מתחממות, הכינו לחמניות. מגלגלים את בצק הסהר מהפחית. שימו לב שיש ארבע חתיכות מלבניות. הפרד את המלבנים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות נקניקקציצות נקניק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מקם מלבן אחד עם צד ארוך הקרוב אליך. הפרד את המשולשים וצבט יחד את שני הצדדים הקצרים יותר ויוצרים משולש אחד גדול. מגלגלים את המשולש באופן רופף החל מהצד הארוך ביותר. הביאו את הקצוות סביב וחפפו ליצירת עיגול. לחץ על הקצוות יחד והניח על תבנית עם נייר אפייה. חזור על הפעולה עם שלוש החלקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מברישים לחמניות בחמאה ואופים 11 עד 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בזמן שהלחמניות נאפות מערבבים יחד את המיונז, הרוטב החם ומיץ הלימון, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
פורסים לחמניות אפויות אופקית. פיצול רול ומניחים פטי נקניק על החצי התחתון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מוסיפים כף רוטב מיונז, פרוסת גבינה, ומחליפים את החלק העליון של הגליל.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מחממים את הכריך במיקרוגל למשך 20 עד 30 שניות, או עד שהגבינה מתחילה להימס.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי