כריך קרואסון גבינת נקניק
כריך קרואסון גבינת נקניק דורש כ 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קציצות נקניק, חמאה, רוטב חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: כריך קרואסון טורקיה וגבינה, כריך קרואסון, ו כריך מועדון קרואסון.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מחממים את קציצות הנקניקיות המבושלות מראש בתנור למשך 15 עד 18 דקות.
בזמן שקציצות נקניקיות מתחממות, הכינו לחמניות. מגלגלים את בצק הסהר מהפחית. שימו לב שיש ארבע חתיכות מלבניות. הפרד את המלבנים זה מזה.
מקם מלבן אחד עם צד ארוך הקרוב אליך. הפרד את המשולשים וצבט יחד את שני הצדדים הקצרים יותר ויוצרים משולש אחד גדול. מגלגלים את המשולש באופן רופף החל מהצד הארוך ביותר. הביאו את הקצוות סביב וחפפו ליצירת עיגול. לחץ על הקצוות יחד והניח על תבנית עם נייר אפייה. חזור על הפעולה עם שלוש החלקים הנותרים.
מברישים לחמניות בחמאה ואופים 11 עד 13 דקות.
בזמן שהלחמניות נאפות מערבבים יחד את המיונז, הרוטב החם ומיץ הלימון, לפי הטעם.
פורסים לחמניות אפויות אופקית. פיצול רול ומניחים פטי נקניק על החצי התחתון.
מוסיפים כף רוטב מיונז, פרוסת גבינה, ומחליפים את החלק העליון של הגליל.
מחממים את הכריך במיקרוגל למשך 20 עד 30 שניות, או עד שהגבינה מתחילה להימס.