כריך ראובן
אם יש לך פלפל, מיונז, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: כריך רייצ'ל (כריך בשר הודו צלוי), סנדוויץ 'קימצ' י רייצ'ל (כריך ראובן הודו צלוי aka עם קמחי), ו כריך רובן הטוב ביותר.
הוראות
חמאה בצד אחד של ארבע פרוסות לחם, ומניחים את הפרוסות עם חמאה בצד על פיסת נייר שעווה גדולה על משטח שטוח. מעל כל אחד עם פרוסת גבינה שוויצרית, ולאחר מכן לחלק חצי בשר משומר ביניהם.
באמצעות מגבות נייר, לסחוט לחות עודפת מן הכרוב. מחלקים את הכרוב הכבוש בין הכריכים, ומעל כל אחד עם כף אחת של רוטב רוסי.
מוסיפים שכבה נוספת של בשר משומר ופרוסת גבינה שוויצרית לכל כריך. למעלה עם פרוסות הלחם הנותרות; חמאה בצד פונה החוצה.
מחממים מחבת או מחבת לחום בינוני. מבשלים את הכריכים בצד אחד עד הלחם הוא חום זהוב. השתמשו במרית כדי להפוך בזהירות את הכריכים ולסיים לבשל בצד השני.
חותכים את הכריכים לשניים לפני ההגשה.
מגישים עם צד של סלט כרוב.