כריך רוסטביף תוצרת בית או Jus יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1422 קלוריות, 150 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, שרי, זרעי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו כריך רוסטביף, כריך רוסטביף שום, ו כריך רוסטביף דלוקס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הגרגרים, מלח, טימין, שום, רוזמרין ושאלוט. מבשלים את שאלוט, ערבוב מדי פעם, עד שהם הופכים שקופים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
תוסיף שרי ומבשל, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4
מוסיף את המניה ומבשלים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
הסר את הסיר מהחום ומאמץ את הנוזל. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
לצנוניות הכבושות: מבשלים 1/2 כוס מים, חומץ, סוכר, זרעי כוסברה, מלח, אניס כוכב, עלה דפנה ושום. לאחר 10 דקות של רתיחה, יוצקים את התערובת על הצנון במיכל חסין חום וקריר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גב שומן חזיר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מניחים את החצאים התחתונים של הלחמניות על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
2
מניחים את רוסטביף תוצרת בית פרוס על הקרקעית. למעלה עם 1 פרוסה gruyere כל אחד, כמה צנוניות כבושות וגרס. מכסים עם החלק העליון של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמים
לא מגן מקומי
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
Gruyere
10 לחמניות לבנות
3
חותכים כל כריך לשניים, להטביע לתוך au jus ולהבין לפעמים שאריות הם פשוט טובים יותר.
מרכיבים שתצטרך
Au Jus
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים את רוזמרין, טימין, מלח, פלפל ושום בקערה קטנה. לשפשף את התערובת על כל הצלי, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה על חום גבוה. לנגב את השום העודף ועשבי תיבול ולהוסיף את הצלי למחבת. לצרוב את הצלי מכל הצדדים, 2-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים את הצלי למחבת צלייה עם מתלה. צולים עד למדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז רושם 125 מעלות F, כ -50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
8
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולתת לנוח, על 10 דקות. חותכים דק את הצלי ומגישים.