קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות85
מגזין

כריך רוסטביף תוצרת בית Au Jus

כריך רוסטביף תוצרת בית Au Jus
כריך רוסטביף תוצרת בית או Jus יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1422 קלוריות, 150 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, שרי, זרעי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו כריך רוסטביף, כריך רוסטביף שום, ו כריך רוסטביף דלוקס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן מעל חום בינוני בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הגרגרים, מלח, טימין, שום, רוזמרין ושאלוט. מבשלים את שאלוט, ערבוב מדי פעם, עד שהם הופכים שקופים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
תוסיף שרי ומבשל, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4
מוסיף את המניה ומבשלים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
הסר את הסיר מהחום ומאמץ את הנוזל. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
לצנוניות הכבושות: מבשלים 1/2 כוס מים, חומץ, סוכר, זרעי כוסברה, מלח, אניס כוכב, עלה דפנה ושום. לאחר 10 דקות של רתיחה, יוצקים את התערובת על הצנון במיכל חסין חום וקריר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מניחים את החצאים התחתונים של הלחמניות על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מניחים את רוסטביף תוצרת בית פרוס על הקרקעית. למעלה עם 1 פרוסה gruyere כל אחד, כמה צנוניות כבושות וגרס. מכסים עם החלק העליון של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
GruyereGruyere
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
חותכים כל כריך לשניים, להטביע לתוך au jus ולהבין לפעמים שאריות הם פשוט טובים יותר.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים את רוזמרין, טימין, מלח, פלפל ושום בקערה קטנה. לשפשף את התערובת על כל הצלי, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה על חום גבוה. לנגב את השום העודף ועשבי תיבול ולהוסיף את הצלי למחבת. לצרוב את הצלי מכל הצדדים, 2-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים את הצלי למחבת צלייה עם מתלה. צולים עד למדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז רושם 125 מעלות F, כ -50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולתת לנוח, על 10 דקות. חותכים דק את הצלי ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר2קילוגרםעין בקר ללא עצמות צלי עגולעין בקר ללא עצמות צלי עגול9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשר דל נתרןמלאי בשר דל נתרן12 כפיות אבקת שוםפלפל שחורפלפל שחור1אוראו ממולאים כפוליםזרעי כוסברהזרעי כוסברה4גלילי סנדוויץגלילי סנדוויץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרי יבששרי יבש2sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי12 כפיות אבקת שוםעלי רוזמרין טריים, טחוןעלי רוזמרין טריים, טחון4sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק12 כפיות אבקת שוםעלי טימין טריים, טחוניםעלי טימין טריים, טחונים12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק3ציפורןשום, טחוןשום, טחון1אוראו ממולאים כפולים2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא82 כפות חמאה מומסתפרוסות עבות gruyereפרוסות עבות gruyere1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות צנוניות פרוסות דק (עלכוסות צנוניות פרוסות דק (על1כף. חומץ ביין אדוםשאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק1צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי4שרימפס וורידיםגרגיר הנחלים, להגשהגרגיר הנחלים, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן