כריכי אצבע פרושוטו עם ריבת אפרסק פיקנטית
כריכי אצבע פרושוטו עם ריבת אפרסק פיקנטית עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טרגון, שמנת, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ריבת אפרסק ריבס, ריבת עגבניות מתובלת ומתוקה, ו כריכי אצבע (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רוטב גדולה, לשלב את האפרסקים, פתיתי פלפל אדומים, דבש, מים, ומלח, ופלפל, כדי לטעום ולמקם את המחבת על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום ומבשלים לאט במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
תן לתערובת להתקרר, ואז למזג אותו בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
בקערה קטנה, מערבבים את גבינת שמנת ושמנת חמוצה יחד עד בשילוב טוב.
מחלקים את תערובת גבינת שמנת בין 4 פרוסות לחם, שומר קצת גבינת שמנת לקישוט.
מורחים את ריבת האפרסק על פרוסות הלחם האחרות. למעלה פרוסות גבינת שמנת עם כמה פרוסות של פרושוטו העליון עם פרוסות עם ריבה. חתוך לשניים.
בקערה קטנה, למזג את טרגון קצוץ, פטרוזיליה, בזיליקום ואז להפיץ אותם על צלחת.
מורחים ציפוי קל של גבינת שמנת שמורה על הקצה החשוף של כל כריך חצי לטבול את עשבי תיבול קצוצים. מסדרים את הכריכים על צלחת ומגישים.