כריכי בשר איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל כריכי בשר איטלקיים. במנה עיקרית זו יש 541 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא בשר עם עצמות צ'אק, צלי עין, פלפל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, כריכי בשר איטלקי, ו כריכי בשר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית למחבת 6 עד 8 ליטר ovenproof מעל חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים בצל, גזר, סלרי ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים 3 ליטרים מים ואת הבשר, פלפל, ו 2 כפיות מלח. מכסה פאן, להגדיל את החום גבוה, ולהביא תערובת לרתיחה.
מחבת העברה, מכוסה היטב, לתנור רגיל או הסעה 300.
אופים, הפיכת בשר לאחר 2 שעות, עד רך מאוד כאשר פירסינג, על 3 1/2 שעות.
הרם בשר מן מרק ולהגדיר על צלחת גדולה, מעוטרת. אם הבשר קשור, לחתוך ולהסיר מחרוזות. עם שני מזלגות, לקרוע בשר לחתיכות גדולות, להשליך כל כיסים גדולים של שומן. רזה ולהשליך שומן ממיצים במחבת( ראה הערות); להוסיף מלח לפי הטעם.
מברשת שמן צ ' ילי קלות על הצדדים לחתוך של לחמניות לפי הטעם. תלולית בשר על תחתית רול טפטוף כל כריך עם 2 עד 3 כפיות סלסה ורדה; להציע רוטב שנותר להוסיף לפי הטעם.
מוסיפים מלח לפי הטעם. מרק מצקת לתוך קערות קטנות לטבול כריכים לתוך.